Motorosok pácolt csirkeszárnya

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Csodás őszi esküvői dekorok erdei bogyókkal - Ez is lehet romantikus »

4 tipikus vásárlási hiba, amitől tele a szekrény, még sincs mit felvenned »

Széles csípő, nagy popsi: így öltözz ősszel, ha nőies körte alakod van »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy amerikai-magyar, Kentucky-ban lakó motoros haveromtól tanultam a receptet és azt fejlesztettem tovább. Rájöttünk a barátaimmal, hogy nem romlik meg a pácolás miatt a hús kb. 4 óra hosszat, így egy vékony ételhordóban (ami befér a motorkerékpár oldaltáskájába) lehet szállítani, és kisütéséhez csak egy lábakon álló, szétszedhető rács kell, már több mint hússzor készítettem el így, otthon még többször.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 kg csirkeszárny
  • liszt
  • őrölt bors
  • őrölt kömény
  • bazsalikom
  • oregano
  • csípős őrölt paprika
  • majoranna
  • őrölt babérlevél
  • darált hagyma és fokhagyma
  • étolaj
Recept idők

Elkészítés:

GRILL RECEPT

A csirkeszárnyakat előző este megmossuk alaposan, majd az étolajat a fűszerekkel jól kikeverjük, a csirkeszárnyakat bepácoljuk és elfedjük az olajjal. Másnap estefelé meg kell lisztben forgatni a jó erős parázsra fűtött grillen megsütjük gyakran megforgatva.
Télen ugyanezt a pácolt csirkeszárnyat be lehet panírozni és rántott csirkeszárnyként kisütni.

Blog.hu ajánló