Tésztasaláta
Salátás könyvben olvastam. Nagyon könnyű és finom.
Tésztasaláta
Hozzávalók 4 személyre
- 300 g tészta (penne vagy orsó)
- 200 g sonka
- 1 db kibordázott és kimagozott paprika
- 1 zellerszár
- 2 mogyoróhagyma
- 1 doboz kukorica
- 1 teáskanál mustár
- 1/2 pohár tejföl (kispoharas, 175 g-os tejföl fele)
- 125 ml majonéz
- só
- bors
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát a csomagolásán megadott utasítások szerint, majd várd meg, amíg kihűl.
Vágd fel apró kockákra a sonkát, aprítsd fel a paprikát, a zellert és a mogyoróhagymát is.
Egy nagy tálban keverd össze a tésztát a majonézzel, tejföllel és a mustárral, majd add hozzá a sonkát és a zöldségeket.
Keverd jól össze és ízesítsd sóval és borssal. Díszítsd paradicsommal.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept