Virslis kiflik

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Bundás, meleg szobacsizma házilag, varrás nélkül - Imádni fogod! »

Így fertőtlenítsd a sminkecsetet: nem elég, ha meleg vízbe áztatod »

Unikornis a tortán: 2017 fura trendje már az esküvőkre is begyűrűzött »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Nagyon szeretek a különböző receptekkel kísérletezni, ízeken finomítani, és a fűszerekkel játszani. Ezt a receptet itthon készítettem el kedvtelésből, azóta mindenki kedvence lett és szüleim gyakran kérik, hogy készítsek még belőle. :)

Hozzávalók 4 személyre:

  • 50 dkg liszt
  • 3 dl tej
  • 1,5 dl olaj
  • 1 csapott ek. só
  • 3-4 virsli
  • élesztő (friss élesztő: 5 dkg)
Recept idők

Elkészítés:

A száraz összetevőket egy tálban jól összekeverjük. Az élesztőt 1 dl tejben felfuttatjuk. Beleöntjük a lisztbe a maradék tejet, az olajat és az élesztőt is, majd jól összedolgozzuk a tésztát. Ha az ujjunkat belenyomjuk és visszaugrik a tészta, akkor már jó, félretesszük pihenni egy fél-egy órát.
Kinyújtjuk, kis háromszögekre vágjuk, majd ízlés szerint megkenhetjük mustárral, ketchuppal, sajtkrémmel. Bármivel, amit kívánunk. Az előzőleg feldarabolt virsliket egyesével rátesszük, majd óvatosan feltekerjük, és a tepsibe pakoljuk. A tetejét tojással megkenjük, szórhatunk rá köménymagot, szezámmagot, vagy sajtot is, és szép pirosra sütjük. Hagyjuk résnyire nyitott sütőben kihűlni.

1
2
3
Blog.hu ajánló