Töltött csirkecomb paprikával
Mindenkinek ajánlom, nagyon finom.
Töltött csirkecomb paprikával
Hozzávalók 4 személyre
- 1 ek friss, finomra vágott korianderzöld
- 2 ek friss, finomra vágott bazsalikomlevél
- 4 dkg frissen reszelt parmezán
- 4 csirkecomb
- só
- bors
- 4 piros színű paprika
Elkészítés:
GRILL RECEPT
A fűszernövényeket elkeverjük a reszelt sajttal.
A csirkecombok bőrét óvatosan elválasztjuk a hústól, gondosan ügyelve, hogy ne szakadjon be. A sajtos fűszerkeveréket a szárnyas bőre alá nyomkodjuk. A csirkecombokat erősen sózzuk, borsozzuk.
A combokat az egész paprikákkal együtt közepes hőfokon 20 percig grillezzük, közben a paprikát többször megforgatjuk.
A paprikát levesszük a grillről, a csirkecombokat megfordítjuk, további 20-25 percig grillezzük, míg a hús porhanyós nem lesz. A tűpróbánál a lének teljesen tisztának kell lennie.
Míg a hús sül, a paprikák héját lehúzzuk, a magházat, ereket kivágjuk. A megsült combokat kivesszük a grillből, 5 percig állni hagyjuk, majd a grillezett paprikával kínáljuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept