Mézes-mustáros csirke
Ezt az isteni receptet egy barátnőm anyukájától kaptam, és óriási sikere van minden grillezés alkalmával.
Mézes-mustáros csirke
Hozzávalók 6 személyre
- csirkemellfilé, vagy csirkecombfilé (kb. 1,5 kg)
- 1 merőkanál narancslé
- 1 merőkanál méz
- 1 merőkanál mustár
- 1 merőkanál worchester szósz
Elkészítés:
GRILL RECEPT
A húst nagyobb darabokra vágom. A négyféle összetevőt turmixgépben összekeverem, majd a húsokat egyenként megforgatom benne, és zárható edénybe teszem. Ha már az összes húst átforgattam a pácban, a maradékot a húsokra öntöm, lezárom, és egy éjszakára hűtőbe teszem. Másnap már csak feldobom a grillre és kisütöm.
A maradék páclével kenyérszeleteket szoktam megkenni, és a grillezés utolsó szakaszában azt is megsütöm.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept