Roston sült tengerihal filé avokádópürével

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

6 könnyen kezelhető frizura, aminél előny, ha egy kicsit hullámos a hajad »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Grillre fel!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db halfilé
  • őrölt fehér bors
  • 2 db citrom
  • 0,5 dl olaj
  • A fűszervajhoz:
  • 25 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • avokádópüréhez
  • 4 db paradicsom
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 db avokádó
  • 2 db csilipaprika
  • 2 evőkanál almaecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • korianderlevél
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept.

A halfiléket sóval, borssal bedörzsöljük, olajjal meglocsoljuk. Alufóliába csomagolva 1 órán át érleljük. Elkészítjük a fűszervajat, sóval, borssal ízesítjük, a felaprított petrezselymet hozzáadjuk, majd habosra keverjük. A vajat alufóliára csíkba halmozzuk, fölcsavarjuk, és a fagyasztóba tesszük. Az avokádópüréhez a paradicsom héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a hagymákat finomra vágjuk, az avokádót kikanalazzuk és összetörjük, a csilipaprikát apróra vágjuk. Az ecetet sóval, borssal, korianderrel összekeverjük, majd az olajat is hozzáadjuk, és lehűtjük. A halakat grillrácsra fektetjük. Az egyik citrom levét olajjal elkeverjük , és sütés közben a halakat kenegetjük, forgatjuk. A másik citromot cikkekre vágjuk, a hallal együtt megsütjük. Tálaláskor a fűszervajat karikákra szeljük, és a halszeletekre egy-egy vajkarikát teszünk. Salátával, pürével tálaljuk.

Blog.hu ajánló