Roston sült tengerihal filé avokádópürével

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Így őrizd meg a nyári barnaságot még nagyon sokáig: bevált tippek »

5 szemrevaló lakkcipő, amivel öröm lesz elkezdeni az őszt »

A smink, amit a tűzijáték ihletett: készítsd el az esti ünnepségre »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Grillre fel!

Hozzávalók 4 személyre:

  • 8 db halfilé
  • őrölt fehér bors
  • 2 db citrom
  • 0,5 dl olaj
  • A fűszervajhoz:
  • 25 dkg vaj
  • őrölt fehér bors
  • 1 csokor petrezselyem
  • avokádópüréhez
  • 4 db paradicsom
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 2 db avokádó
  • 2 db csilipaprika
  • 2 evőkanál almaecet
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • őrölt fekete bors
  • korianderlevél
Recept idők

Elkészítés:

Grill recept.

A halfiléket sóval, borssal bedörzsöljük, olajjal meglocsoljuk. Alufóliába csomagolva 1 órán át érleljük. Elkészítjük a fűszervajat, sóval, borssal ízesítjük, a felaprított petrezselymet hozzáadjuk, majd habosra keverjük. A vajat alufóliára csíkba halmozzuk, fölcsavarjuk, és a fagyasztóba tesszük. Az avokádópüréhez a paradicsom héját lehúzzuk, feldaraboljuk, a hagymákat finomra vágjuk, az avokádót kikanalazzuk és összetörjük, a csilipaprikát apróra vágjuk. Az ecetet sóval, borssal, korianderrel összekeverjük, majd az olajat is hozzáadjuk, és lehűtjük. A halakat grillrácsra fektetjük. Az egyik citrom levét olajjal elkeverjük , és sütés közben a halakat kenegetjük, forgatjuk. A másik citromot cikkekre vágjuk, a hallal együtt megsütjük. Tálaláskor a fűszervajat karikákra szeljük, és a halszeletekre egy-egy vajkarikát teszünk. Salátával, pürével tálaljuk.

Blog.hu ajánló