Gesztenyés-csokis szelet

Nyereményjáték

Nyerj Magyarország természeti csodái című könyvet, és ismerd meg hazánk legértékesebb kincseit!

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

2 perc alatt lett éles a látása Katának, ma már nem is tudja, milyen volt szemüvegesnek lenni (x)

Észbontó programsorozat igen neves hazai és külföldi előadókkal, amiből 300 előadás és koncert ingyenes! (x)

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

beauty and style

Ezt fogjuk viselni kora ősszel: külföldi divatmárkák ajánlásával »

Házi uborkás arctonik bőrhibákra: hidratál és ránctalanít »

Ne csak a kalóriát számold, inkább azt nézd, hogy mit eszel! »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ezt a receptet még anyukámtól tanultam 5 évvel ezelőtt. Nagyon sokat csinált nekünk ilyet és alig vártuk, hogy kész legyen. Ha szeretnétek, próbáljátok ki, nagyon finom.

Hozzávalók 6 személyre:

  • 6 tojásos piskóta
  • A krémhez:
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 2 cs. csokipuding
  • 6 dl tej
  • 25 dkg margarin
  • 25 dkg cukor
  • rum
Recept idők

Elkészítés:

A piskótát a szokott módon megsütöm, és ketté vágom.
A gesztenyemasszát a cukorral és a margarinnal kikeverem.
A pudingot a tejjel megfőzöm, és ha kihűlt, kikeverem a gesztenyés margarinnal, majd megtöltöm vele a piskótát.
A tetejére is kenek egy vékony krémet, és díszíthetem tetszés szerint.

Blog.hu ajánló