Gesztenyés-csokis szelet
Ezt a receptet még anyukámtól tanultam 5 évvel ezelőtt. Nagyon sokat csinált nekünk ilyet és alig vártuk, hogy kész legyen. Ha szeretnétek, próbáljátok ki, nagyon finom.
Gesztenyés-csokis szelet
Hozzávalók 6 személyre
- 6 tojásos piskóta
- A krémhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 2 cs. csokipuding
- 6 dl tej
- 25 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- rum
Elkészítés:
A piskótát a szokott módon megsütöm, és ketté vágom.
A gesztenyemasszát a cukorral és a margarinnal kikeverem.
A pudingot a tejjel megfőzöm, és ha kihűlt, kikeverem a gesztenyés margarinnal, majd megtöltöm vele a piskótát.
A tetejére is kenek egy vékony krémet, és díszíthetem tetszés szerint.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept