Csirkeszárnyak csilipácban
Grillre fel!
Csirkeszárnyak csilipácban
Hozzávalók 4 személyre
- 2 db csilipaprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 citrom leve és héja
- só
- olívaolaj
- 3 kiskanál barna cukor
- 70 dkg csirkeszárny
Elkészítés:
A csilipaprikát apróra vágjuk. A fokhagymát átpréseljük, és a csilivel, citromlével, citromhéjjal, sóval, olívaolajjal, cukorral elkeverjük. A szárnyakat a páclébe tesszük, és kb. 4 órát a hűtőben állni hagyjuk. Közben többször megforgatjuk a páclében. A szárnyakat jól lecsöpögtetjük, és mindkét oldalukat a grill lapjának szélén ropogósra sütjük, sózzuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept