Rántott pontyfilé
Rántott pontyfilé
Hozzávalók 4 személyre
- ponty
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- burgonya
- olaj
- bors
- paradicsom
- paprika
- só
Elkészítés:
A frissen fogott pontyot kifilézve, beirdalva besózom, majd 1-2 órára hűtőbe teszem, hogy jól átjárja a só íze.
Megborsozom, bepanírozom.
Bő forró olajban lassan sütöm ki, hogy a halszeletek jól átsüljenek.
Köretnek főtt, sült krumplit készítettem, az egész ételt pedig paradicsommal, paprikával díszítettem.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept