Okroska

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

A világ legjobb esküvői fotói: nem hagyományosak, de tele vannak élettel »

A leggyakoribb sminkhibák magyar bloggertől - Kerüld el a maszkhatást! »

Rémisztően jó körömminták Halloweenra: nagy sikert arathatsz velük »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az anyósomtól tanultam ezt a finom nyári levest, csak egy kicsit változtattam rajta annyival,hogy én majonéz helyett kefirt használok, amitől sokkal finomabb és egészségesebb is.Ez igazából egy orosz étel. A párom egyik kedvenc étele.Sokszor elkészítem. A nagy kánikulában jólesik ez hűsítő finomság.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 6-8 db krumpli
  • 5 db tojás
  • 4 db uborka
  • 10-15 dkg sonka
  • 4-5 szál újhagyma
  • l doboz kefir
  • bors
  • kapor
  • citrom
Recept idők

Elkészítés:

A krumplit és a tojást megfőzzük. Közben felkockázzuk a megmosott uborkát, újhagymát és a sonkát.Ha kész, a krumplit és a tojást is felkockázzuk pici darabokra. Az összes hozzávalót sózzuk, borsozzuk, majd jól összekeverjük. Felöntjük a kefirrel, és 2-3dl főtt, kihűlt vízzel. Jól összekeverjük, és hűtőben hűtjük 1-2 órát. Tálaláskor a tetejét megszórjuk felaprított kaporral. Meglocsoljuk 1-2 kanál citromlével. Hidegen fogyasztjuk.

Blog.hu ajánló