Chorizoval töltött pulykamellsteak

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Ez lesz az egyik legdivatosabb minta? Pedig nem az ősz jutna róla eszedbe »

7 perc múlva úgy nézhetsz ki, mint aki 8 órát aludt - Egy smink, amit jó, ha mindenki ismer »

Festékbe mártotta a fehér ruhát: gyönyörű lett a végeredmény »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy spanyol eredetű étel, amely mind ebédnek, mind egy jó vacsorához kiváló fogás.
Jó étvágyat ! ;)

Hozzávalók 2 személyre:

  • 40 dkg pulykamellfilé vagy 4 szelet pulykamellsteak
  • 8 dkg spanyol kolbász (Choriozo)
  • olaj
  • fehérbors
  • őrölt koriander
  • 4 db édesburgonya
  • cayenne bors, vagy kevés chilipaprika
  • 3-4 db őszibarack, vagy nektarin
  • 2-3 cl tequila
  • 1/2 db lime
Recept idők

Elkészítés:

Az édesburgonyát megmossuk, meghámozzuk(nem kötelező) és puhára főzzük. A pulykamellet, ha kell megpucoljuk, majd vastagabb szeletekre vágjuk. Ha előre felvágott húst kapunk, akkor ezt a lépést kihagyhatjuk.
A szeleteket sóval, fehérborssal, és korianderrel megfűszerezzük, majd óvatosan felnyítjuk, hogy meg tudjuk tölteni.
A barackokat kisebb szeletekre, gerezdekre vágjuk, egy edényben felrakjuk a lime levével és némi vízzel párolódni. Cayenne borssal ízlés szerint ízesítjük.
Ha egész kolbászunk van,akkor vékony szeletekre vágjuk, ha előre felvágott, akkor az még jobb.
A pulykamellsteakeket megtöltjük a kolbásszal (1 steakhez maximum 2-3 darabka kolbász)
Egy serpenyőt felhevítünk némi olajjal, és a hússzeleteket oldalanként kb. 4 percig készre sütjük.
Eközben a barackhoz hozzáöntjük a tequliát, majd 2 percig tovább pároljuk, és levesszük a tűzről.
A pulykamellsteakeket az édesburgonyával és a párolt barackkal tálaljuk.
Díszítéshez (vörös)áfonyalekvárt használhatunk.

Blog.hu ajánló