Őszibarack

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Beindul a D-vitamin-termelődés, és javítja a közérzetet: töltődj fel bioszoláriummal télen is! (x)

Csak úgy versengenek érte az emberek! Hihetetlen, mit építenek a fővárosban (x)

5 kihagyhatatlan film, amit még premier előtt megnézhetsz! (x)

Schell Judit lerántja a leplet a férfi-nő kapcsolat titkairól - Megéri a múltba révedni? (x)

beauty and style

Csodás őszi esküvői dekorok erdei bogyókkal - Ez is lehet romantikus »

4 tipikus vásárlási hiba, amitől tele a szekrény, még sincs mit felvenned »

Széles csípő, nagy popsi: így öltözz ősszel, ha nőies körte alakod van »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 6 személyre:

Tészta

  • 75 dkg liszt
  • 2 cs. sütőpor
  • 2 tojássárgája
  • 25 dkg margarin
  • 2 dl tej
  • 30 dkg porcukor

Töltelék

  • 0,5 l tej
  • 15 dkg dió
  • 2 dkg kakaó
  • 30 dkg cukor
  • 0,5 dl rum
  • 1 citrom leve és héja

Festés

  • 2 színű aroma
Recept idők

Elkészítés:

A porcukrot, a margarint, a tojás sárgáját és a 2 dl tejet habosra keverjük. A lisztet sütőporral összekeverjük és a masszához adjuk. 2 óráig pihentetjük.
Diónyi gombócokat formázunk és 180 fokon, 10-15 perc alatt megsütjük, majd a közepét kifaragjuk.
A töltelékhez 0,5 l tejet felforralunk, hozzáadjuk a diót és a tészta belsejét is. Kakaóval, cukorral, rummal, citrommal ízesítjük. Közepes keménységűre főzzük, majd hűtjük.
A gombócokat megtöltjük a masszával és 1-1 darabot összeragasztunk.
Aromákkal (piros-zöld) színezzük, festjük, majd cukorban megforgatjuk.
A siker garantált!

Blog.hu ajánló