Epres joghurttorta
Epres joghurttorta
Hozzávalók 4 személyre
- 2 nagy epres joghurt
- 1 nagy natúr joghurt
- 1 epres puding ( e helyett 0,5 tejszínt szoktam)
- 0,5 l tej ( csak a puding miatt)
- 1 zacskó étkezési zselatin
- 0,5 kg eper
- 3 evőkanál eperszörp (elhagyható, helyette cukor, ha nem elég édes)
Elkészítés:
A pudingot felfőztem, majd beleöntöttem a joghurtokat.
Így annyira lehűlt, hogy bele tudtam keverni a zselatint.
Az eper felét pürésítettem, a másik felét kockára vágtam, és ezt is hozzáadtam a keverékhez.
Majd, hogy egy kicsit még színesítsem, jött hozzá a szörp, és máris formákba öntöttem.
A képen látható formán kívül, még egy vékonyka őzgerincbe is jutott.
Hűtőbe tettem pár órára.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept