Vajas- fokhagymás sült rák
Vajas- fokhagymás sült rák
Hozzávalók 2 személyre
- 5 dkg vaj
- 3 ek. olívaolaj
- 25dkg királyrákfarok (héja nélkül)
- 1 nagy fej fokhagyma
- ételízesítő
- bors ízlés szerint
Elkészítés:
A vajat és az olívát egy serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a megmosott és lecsöpögtetett rákfarkat, a nagyobb darabokra vágott fokhagymagerezdeket, fűszerezzük, és addig sütjük amíg szépen pirulni kezd. Utánízesítjük és már tálalhatjuk is.
Rizskörettel, fokhagymás öntetes jégsalátával és sült zöldségekkel tálaltam.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept