Rántott gesztenyerúd

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj páros belépőt az októberi Femina Klubra, ahol eláruljuk a sikeres karrierváltás titkát!

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

Ősszel még jobb a Balatonra menni? Nincs tömeg, és rejtett kincseket rejteget a vidék (x)

Házilag is enyhíthetők a pollenallergia tünetei - Mutatjuk a leghatékonyabb módszereket (x)

Megvannak a 2017-es ősz divatszínei: gyönyörű színek jönnek, bár a szürke még marad picit

beauty and style

A legszebb esküvői dekorációk tökkel: őszi hangulat a javából »

Így tedd rendbe a kibolyhosodott ruhát - Olyan lesz, mint új korában »

Egy szemöldöke van a modellnek, de így is imádja a szakma - Neked is tetszeni fog »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 4 személyre:

  • 30 dkg gesztenyepüré
  • 3 dkg vaj
  • 2 tojássárgája

Panírozáshoz

  • tej
  • tojás
  • zsemlemorzsa

Mártáshoz

  • 1 egész tojás
  • 2 tojássárgája
  • 4 dkg porcukor
  • 2dl tej
  • 5 cent rum
Recept idők

Elkészítés:

A gesztenyepürét a vajjal és a tojássárgájával jól kikeverjük, majd lehűtjük. Ezután egyforma kis rudacskákat formázunk, bepanírozzuk és és kisütjük. A rumos mártással együtt tálaljuk, amit külön csészében adunk, vagy leöntjük vele.
Elkészítése: az egész tojást és a tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd lassan forró tejet csurgatunk bele,vigyázva, hogy a tojás össze ne fusson. A tűzre téve addig keverjük, amíg felforrt. Ekkor beletesszük a rumot. Akinek ez nem tetszik, adhat a gesztenyerúd mellé gyümölcsdzsemet is.

Blog.hu ajánló