Rántott őszibarack
Rántott őszibarack
Hozzávalók 4 személyre
- 1 kg kimagozott kemény húsú őszibarack
- fél dl rum
A tésztához
- 25 dkg liszt
- 2 egész tojás
- 1 dl fehér bor
- 5dkg olaj
- 20 dkg zsír vagy olaj
- 5 dkg vaníliás cukor
Elkészítés:
A megmosott, kimagozott barackot egy tálba helyezzük, rummal meglocsoljuk, majd ebben a tésztában megforgatjuk: a lisztet, olajat, tojássárgáját és a bort jól összekeverjük, felvert tojásfehérjével meglazítjuk. Ebben meghempergetjük a fél barackokat, forró olajban kisütjük. Vaníliás porcukorral megszórjuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept