no

Rántott őszibarack

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rántott őszibarack

Hozzávalók 4 személyre

  • 1 kg kimagozott kemény húsú őszibarack
  • fél dl rum

A tésztához

  • 25 dkg liszt
  • 2 egész tojás
  • 1 dl fehér bor
  • 5dkg olaj
  • 20 dkg zsír vagy olaj
  • 5 dkg vaníliás cukor
Recept idők

Elkészítés:

A megmosott, kimagozott barackot egy tálba helyezzük, rummal meglocsoljuk, majd ebben a tésztában megforgatjuk: a lisztet, olajat, tojássárgáját és a bort jól összekeverjük, felvert tojásfehérjével meglazítjuk. Ebben meghempergetjük a fél barackokat, forró olajban kisütjük. Vaníliás porcukorral megszórjuk.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük