Sonkás melegszendvicskrém
Sonkás melegszendvicskrém
Hozzávalók 4 személyre
- 10 dkg párizsi
- 10 dkg sonka
- 1 fej lilahagyma
- só
- bors
- mustár
- pirosarany
- 1 krémsajt
Elkészítés:
A párizsit, a sonkát és a lilahagymát nagyon apróra vágjuk/reszeljük/turmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a krémsajtot, végül kis mustárt és pirosaranyat. Ezzel a krémmel kenjük meg a kenyeret. A tetejére még külön is tehetünk sajtot vagy hagymát.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept