Vienetta fagyi házilag
Egy barátomtól kaptam a receptet.
Vienetta fagyi házilag
Hozzávalók 4 személyre
- 3 cs. tejszínhabpótló por
- 4.5 dl tej
- 3 ek porcukor
- 1 tábla minőségi tortabevonó
- 2 ek olaj
Elkészítés:
A tejszínhabporhoz adjuk keverjük hozzá a cukrot és lassan a tejet. Az egészet habverővel (gépi) jól dolgozzuk el. A tortabevonót olvasszuk meg vízgőz felett, és adjuk hozzá az olajat. Jól keverjük össze. Egy tepsibe/formába (legjobb az őzgerinc) a habot és a csokit egymás után váltakozva, vékonyan rétegezzük bele. Tegyük a fagyasztóba, majd tálalás előtt borítsuk ki a formából.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept