Puncsszelet

Nyereményjáték

Nyerj platinával díszített Angyalszárny nyakláncot fehér finomporcelánból! (x)

Nyerd meg otthoni gyógyításhoz az 5 db aromaterápiás csomag egyikét közel 45 000 Ft értékben! (x)

Nyerj egy éves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg az egyik legjobb olasz kaja receptjét! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Elkerülheted a legrosszabbat, ha már most megveszed a gyerek ajándékát

Ezek a természetes kivonatok és olajok vasalják ki legkönnyebben a ráncokat (x)

Beindulnak a test öngyógyító folyamatai ettől a stresszoldó masszázstól - Próbáld ki! (x)

Feszesednek az izmok, eltűnik a narancsbőr és a zsír ettől a keringésjavító billenőmozgástól - Orvos ajánlja (x)

Azonnali orvosi segítséget kaphatsz egyetlen mobilapplikációval: egy gombnyomással érhető el otthonról (x)

beauty and style

Kényeztető fürdőbomba házilag: hideg, téli estéken a legjobb barátod lesz »

Bombabiztos módszer a csizma szagtalanítására: csak 2 dolog kell hozzá »

Így használd a fahéjat az esküvőn: csodás dekoráció lehet belőle »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Hozzávalók 8 személyre:

Piskótához

  • 8 tojás
  • 8 ek finomliszt
  • 8 ek kristálycukor
  • 1 cs. sütőpor

Krémhez

  • 2 csomag puncsos pudingpor
  • 8 dl tej
  • 20 dkg porcukor
  • 1 margarin (kocka)

A díszítéshez

  • reszelt csoki
Recept idők

Elkészítés:

Először elkészítjük a piskótát. A tojásokat szétválasztjuk. Felverjük a fehérjét. Majd a sárgáját kikeverjük a cukorral. Utána hozzátesszük a tojásfehérjéhez a cukros sárgáját, és nagyon óvatosan a lisztet is (kanalanként). Megsütjük a piskótát.
Hagyjuk kihűlni, közben jöhet a krém. A tejjel és a 10 dkg cukorral megfőzzük a pudingot. A margarint habosra keverjük a maradék cukorral. A már langyos pudinghoz hozzákeverjük a margarint. A piskótát három lapba vágjuk, megkenjük a krémmel. A tetejére is teszünk a krémből. A tortát reszelt csokoládéval díszítjük.
(Az egyik puding lehet vanília is, úgy még változatosabb a torta.)

1
2
Blog.hu ajánló