25 perces hagymaleves

Forrón, sajttal az igazi

Ha átfagytál, akkor főzz egy gyors, tápláló és ínycsiklandó hagymalevest, ami átmelegít, és az ízlelőbimbóidat is kényezteti.

Nyereményjáték

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 2 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Sansa Stark különleges feladatot kapott - A színésznő hajkoronáját mindenki irigyli »

Házi ajakbalzsam, amitől nagyon puha lesz a szád - 10 tubusra elegendő mennyiség »

Így viseld a trapéznadrágot 2017-ben az Instagram szerint »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A hagymaleves gyorsan készen van, és igazi csemege, télen pedig különösen jól eshet a hidegben. Másik előnye, hogy melegítve ugyanolyan finom, mint frissen, így nem baj, ha nagyobb adagot készítesz belőle.

Készíthetsz mellé pirítóst, vagy tehetsz bele pirított kenyérkockákat, de megszórhatod reszelt sajttal is. Ha pedig igazán különlegeset szeretnél, akkor vájj ki egy cipót, és öntsd abba a hagymalevest.

Klasszikus hagymaleves

Hozzávalók:

  • fél kg vöröshagyma
  • 3 szál póréhagyma
  • fél liter húsleves, kockából is lehet
  • 3 dl tejszín
  • bors
  • 10 dkg sajt
  • kenyér

A vöröshagymát hámozd meg, majd kockázd fel, a póréhagymát vágd ujjnyi darabokra. Olajon pirítsd üvegesre a vöröshagymát, majd adj hozzá annyi levest, hogy ellepje a hagymát, ekkor tedd bele a pórédarabokat is. Sózd, borsozd, és főzd fél órát.

Add hozzá a tejszínt, és keverd el benne, de ne forrald át újra. A kenyeret kockázd fel, és kevés olajon pirítsd aranybarnára, majd szórd a forró levesre. Ha szereted, megbolondíthatod kevés szerecsendióval is.

Blog.hu ajánló