Rizses hús
Rizses hús
Hozzávalók 4 személyre
- fél kg sertéscomb
- 2 zacskó rizs (gyors)
- 15 dkg zöldborsó
- só
- bors
- pirospaprika
- vöröshagyma
Elkészítés:
Először pörköltalapot készítek: 2 vöröshagymát apróra vágok, majd zsíron-olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a húst, amit szintén megpirítok, sózom, borsozom, kis pirospaprikát teszek rá, kis vízzel felöntöm.
Közben elkészítem a rizst, amihez hozzákeverem a húst és a borsót. Én ezt követően a sütőbe teszem, és 15-20 percig együtt sütöm.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept