Csokoládés zserbó
Csokoládés zserbó
Hozzávalók 6 személyre
Tészta
- 4 dkg kakaó
- 30 dkg liszt
- 15 dkg Vénusz sütőmargarin
- 15 dkg porcukor
- ½ sütőpor
- 1 tojás
- pici tej
Krém
- 4 dl tej
- 4 evőkanál liszt
- 2 tojássárgája
- 20 dkg Vénusz sütőmargarin
- 20 dkg porcukor
- 2 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
4 dkg kakaó, 30 dkg liszt, 15 dkg vaj, 15 dkg porcukor, ½ sütőpor, 1 tojás, pici tej. ezeket összegyúrni és 4 lapot sütni.
4 dl tej, 4 evőkanál liszt, 2 tojássárgája, ezeket sűrűre főzni.
20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 2 csomag vaníliáscukor. Ezt a péphez adjuk.
Máz: 2 tojásfehérje, 15 dkg porcukor, 1-2 csepp citromlé. gőz fölött kemény habbá verni. A hab tetejét kakaóporral díszíteni.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept