Gesztenyepuding
Gesztenyepuding
Hozzávalók 2 személyre
- 7 dkg Vénusz sütőmargarin
- 7 dkg liszt
- 2 dl tej
- 25 dkg gesztenyepüré
- 4 tojás
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 cl rum
- 7 dkg piskóta morzsa
Elkészítés:
Öt dkg vajból és hét dkg lisztből világos rántást készítünk. Közben a tejet felforraljuk és vaníliás cukorral ízesítjük. A vaníliás tejjel felengedjük a rántást, és simára keverjük.
Ezután belekeverjük a gesztenyepürét, a rumot, és a tojássárgákat.
Beletesszük a habbá vert tojásfehérjéket, a piskótamorzsát, és kivajazott, kristálycukorral hintett pudingformában 30 perc alatt kigőzöljük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept