Omlós diós kosárkák

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Diós kosárkák

Hozzávalók 4 személyre

Tészta

  • 30 dkg liszt
  • 20 dkg Vénusz sütőmargarin
  • 8 dkg porcukor
  • 2 tojássárgája
  • 1 csomag vaníliás cukor

Töltelék

  • 4 tojásfehérje
  • 20 dkg porcukor
  • negyed citrom leve
  • 20 dkg darált dió
Recept idők

Elkészítés:

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd ezzel kibéleljük a forma kosarakat, esetleg egy muffinforma mélyedéseit. Előmelegített sütőben sütni kezdjük. Közben a 4 tojásfehérjét habbá verjük 20 dkg porcukorral, hozzáadjuk a citrom levét és a 20 dkg darált diót. Mikor félig megsültek a kosárkák, kivesszük őket a sütőből, megtöltjük a diós masszával, majd készre sütjük.

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük