Omlós diós kosárkák
Diós kosárkák
Hozzávalók 4 személyre
Tészta
- 30 dkg liszt
- 20 dkg Vénusz sütőmargarin
- 8 dkg porcukor
- 2 tojássárgája
- 1 csomag vaníliás cukor
Töltelék
- 4 tojásfehérje
- 20 dkg porcukor
- negyed citrom leve
- 20 dkg darált dió
Elkészítés:
A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk, majd ezzel kibéleljük a forma kosarakat, esetleg egy muffinforma mélyedéseit. Előmelegített sütőben sütni kezdjük. Közben a 4 tojásfehérjét habbá verjük 20 dkg porcukorral, hozzáadjuk a citrom levét és a 20 dkg darált diót. Mikor félig megsültek a kosárkák, kivesszük őket a sütőből, megtöltjük a diós masszával, majd készre sütjük.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept