Vaníliás piskóta keserű kakaóval
Vaníliás piskóta keserű kakaóval
Hozzávalók 6 személyre
- 6 db tojás
- csipet só
- 18 dkg liszt
- 18 dkg cukor+2 evőkanál
- fél liter tej
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 evőkanál keserű kakaópor
Elkészítés:
1.
A tojásokat kettéválasztjuk,a fehérjéből habot verünk,közben fokozatosan adagoljuk hozzá a cukrot.Amikor kemény a hab,hozzáadjuk a tojás sárgákat,majd óvatosan beleforgatjuk a lisztet.
180 fokos sütőben 30 percig sütjük.
2.
A tejet felforraljuk,beleteszünk 2 evőkanál cukrot,a pudingport,és sűrűre főzzük.
3.Amikor kész a piskóta,óvatosan kettévágjuk,megtöltjük a már kissé kihűlt pudinggal,és a tetejét megszórjuk a kakaóporral.
Különleges ízhatást kapva.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept