Gesztenyés tejszínes torta
Gesztenyés tejszínes torta
Hozzávalók 6 személyre
- 1 gesztenyemassza
- ízlés szerint cukor
- 1 kis csomag tejháztartási keksz
- 1 csomag vanília puding
- 1 csomag csoki puding
- 1 Vénusz sütőmargarin
- 1 doboz tejszín
- piskótatészta
- ízlés szerint 2 zacskó vaníliacukor
- 6 dl tej
Elkészítés:
Sütünk egy piskótát, majd kettévágjuk. Megfőzzük a két pudingot 4-4 dl tejjel külön-külön cukorral és vaníliacukorral, majd hozzákeverünk fél-fél margarint. A gesztenyemasszát összetörjük és felöntjük kevés tejjel, hogy kenhető legyen. Az alsó piskótára rákenjük a kihűlt csokipudingos krémet, erre egy réteg tejbe áztatott háztartási kekszet, majd erre rá a tejes gesztenyemasszát, a vaníliás pudingos krémet. Mindennek a tetejére ráterítjük a felső piskótánkat. A külsejét cukrozott felvert tejszínhabbal díszíthetjük.
Jó étvágyat!
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept