Mascarponés gyümölcstorta
Mascarponés gyümölcstorta
Hozzávalók 8 személyre
- 20 dkg darált keksz
- 20 dkg Vénusz sütőmargarin
- 50 dkg mascarpone
- 5 dl tejszín
- 3 evőkanál porcukor
- 2 habfixáló
- 60 gyümölcs, karakteres ízű is legyen benne pl meggy, eper
Elkészítés:
A darált kekszet a felolvasztott vajjal morzsává keverjük. Kivajazott tortaformába nyomkodjuk. Hűtőbe tesszük.
A tejszínt a habfixálóval keményre verjük. A mascarponét összekeverjük a porcukorral és óvatosan elegyítjük a felvert tejszínnel. Beletesszük a gyümölcsöt és az összeset rátesszük a kekszes alapra. A tetejét gyümölccsel díszíthetjük. 1 éjszakára a hűtőbe tesszük. Nagyon finom.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept