Variety
Variety
Hozzávalók 12 személyre
Tészta
- 50 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 15 dkg Vénusz sütőmargarin
- 1/2 sütőpor
- 5 evőkanál tejföl
- 3 dkg kakaó
Töltelék
- 20 dkg darált dió /kókusz, mák/
- 10 dkg Vénusz sütőmargarin
- cukor ízlés szerint
- 2 tojás fehérje
Tetejére
- 20 dkg étcsoki
Elkészítés:
A töltelékhez a hozzávalókat elkeverjük a tejföllel, rugalmas, nyújtható tésztát gyúrunk, kettévesszük, az egyikkel kibélelünk egy közepes nagyságú tepsit, tetejét megkenjük lekvárral, erre jön a töltelék, majd a következő lap. Előmelegített sütőben 200 C-on sütjük. Ha kihűlt, olvasztott csokoládéval bevonjuk a tetejét.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept