Málnapudingos babapiskótás
Málnapudingos babapiskótás
Hozzávalók 8 személyre
- 8-10 evőkanál cukor
- 25 dkg margarin
- 9 dl tej
- 2 csomag málnaízű pudingpor
- 3 csomag 20 dkg-os babapiskóta
- 1 üveg csokis-meggy aroma
- 10 dkg étcsokoládé
- kb.2 evőkanál olaj
Elkészítés:
A pudingot megfőzzük a 6 dl tejben a cukorral, ha kihűlt, belekeverjük a margarint. A 3dl tejbe belekeverjük a csokis-meggyes aromát, és egyesével megforgatjuk benne a babapiskótákat. Egy tálcára sorakoztatjuk, szorosan egymás mellé a piskótákat, egy sor egy csomag piskótából áll. Egy réteg krém következik, majd egy sor piskóta, megint egy réteg krém, ismét egy sor piskóta, legfölülre ismét krém, tetejére csokimáz, melyhez az étcsokit egy tálkában 2 evőkanál olajjal, mikróban sűrűn kevergetve felolvasztjuk.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept