Spenótos-mozzarellás omlett
Spenótos-mozzarellás omlett
Hozzávalók 2 személyre
- fél evőkanál olívaolaj
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2 közepes paradicsom/kb. 150 g koktélparadicsom
- kb. 60 g nyers spenótlevél összevágva
- 1 cs. mozzarella
- 3 közepes tojás
Elkészítés:
Közepes méretű teflonserpenyőben felmelegítjük az olajat és megpirítjuk benne a felkockázott vöröshagymát 5-6 percig, amíg megpuhul. Adjuk hozzá az összevágott spenótleveleket, fonnyasszuk meg, majd a felszeletelt paradicsomokat is hozzáadjuk. Sózzuk, borsozzuk. Összerázzuk a serpenyő tartalmát, elosztjuk rajta a kockákra vágott mozzarella- darabokat. A felvert tojásokat ráöntjük a zöldségekre, majd összesütjük az egészet lepényszerűen.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept