Raffaelló golyók
Raffaelló golyók
Hozzávalók 4 személyre
- 16 dkg sovány tejpor
- 6 cl víz
- 10 dkg olvasztott vaj
- 8,5 dkg porcikor
- kókuszreszelék
Elkészítés:
A vizet és a cukrot lábasba tesszük, és felforraljuk. Egy tálban elvegyítjük a tejport a kókuszreszelékkel. Mikor felforr a szirup, lehúzzuk a tűzről a lábast, állandóan kevergetve hozzáadjuk a kókuszreszelékes tejport, és beleöntjük az olvasztott vajat is. Sima masszát kell kapnunk. Hűlni hagyjuk. Majd golyókat formázunk belőle. Kókuszreszelékebe forgatjuk.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció
Még több recept