Tejszínes zellerkrémleves

Vágykeltő fogás

Csábítsd el a kedvesed a lehető legerősebb vágyfokozó étellel! A zeller remek afrodiziákum - gondoskodik a felejthetetlen éjszakáról.

Nyereményjáték

Nyerd meg a Juno mesél című tündéres mesekönyvet! Minden kislány kedvence lesz

Nyerj luxuskozmetikumokat egy pár Hollóházi Porcelán fülbevalóval!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Az utazás legfontosabb kelléke, és nem csak a fotózás miatt - Ezerszer könnyebb így nyaralni (x)

Milyen színű a szemed? Mutatjuk, melyik ékszer emeli ki legjobban a tekinteted

Az iskolakezdési stressz jelei a gyereknél - Így segíthetsz neki csökkenteni a feszültséget

Arany cipő, ezüst szoknya - 3 tipp, hogyan viseld a metálfényű ruhadarabokat

Neked mennyit ér 2 élet? Jótékonysági licit indult Erika és Jázmin megsegítésére!

beauty and style

Ez a giccses ékszercsoda lesz az ősz slágere a Gucci szerint »

Ne a nőt, a hátteret figyeld! Amikor nem a modell, hanem a környezet az érdekes »

Ez lesz az egyik legdivatosabb minta? Pedig nem az ősz jutna róla eszedbe »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A zeller kiváló vágyfokozó, így elengedhetetlen része a Valentin-napi vacsorának. Próbáld ki krémes, tejszínnel készült zellerkrémleves-receptünket, aminek a pasi sem fog tudni ellenállni - annak ellenére, hogy hús nélkül készül. Ha ezt felszolgálod, garantáltan tüzes éjszakában lehet részed.

Tejszínes zellerkrémleves

Hozzávalók:

  • 1 l húsleves - kockából is jó
  • 25 dkg zeller
  • 10 dkg reszelt parmezán sajt
  • 1 sárgarépa
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 pohár tejszín
  • olaj
  • bors

A zellert és a répát hámozd meg, majd darabold fel őket. A hagymát vágd egészen apró kockákra, és kevés olajon dinszteld meg. Szórd rá a zöldségeket, és néhány percig pirítsd. Öntsd fel a húslevessel, sózd, borsozd ízlésed szerint.

Amikor a zöldségek puhák, vedd le a levest a tűzről. Szedd ki belőle a zellert és a répát, keverd hozzájuk a tejszínt, majd turmixold össze. Ha már egészen pépes, akkor adj hozzá kevés levest is, keverd össze alaposan, majd öntsd vissza a fazékba. Néhány percig forrald így, végül tálald parmezánnal megszórva.

Blog.hu ajánló