A legfinomabb borleves titka
Ha szeretnéd, hogy ne csak a szerelem részegítsen meg, készíts Valentin-napra gőzölgő borlevest! A szenvedélyes éjszaka titka!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a BBC GoodFood gasztromagazinra, és ismerd meg a baconös brownie receptjét! (x)

Nyerj családi belépőt a szentendrei Skanzenbe: 2 darabot sorsolunk ki! (x)

Nyerj éves BBC History előfizetést! Az egyik legnépszerűbb történelmi magazin lehet a tiéd (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Édes, gyümölcsös, és alig van benne kalória, így bűntudat nélkül fogyaszthatod ezt az italt (x)

Nyerd meg az 50 x 200 000 Ft egyikét gyermeked osztályának! (x)

Mitől alakulhat ki a mellrák, és hogyan előzhető meg? A szakértő tanácsai (x)

Pöttyös a csíkossal, rózsaszín a fémhatásúval? Mutatjuk, mit mivel párosíts az otthonodban (x)

Finn életérzés a legjobb finn ételekkel a Bartókon: régi Nokiák, pannukakku és igazi, finn kávé (x)

beauty and style

Így újítsd fel a tavalyi félcipődet, ha egy picit már megkopott! »

Ez a divatos frizura és hajfestés a legnőiesebb a szezonban »

Már megint egy idióta farmer, amiben csak felfázni lehet »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Borlevest nemcsak a karácsony táján, hanem az év bármely szakában készíthetsz. Tetőtől talpig felmelegít és ellazít, így kifejezetten jól jöhet, ha a párod elcsábításán fáradozol. Ráadásul akkor is könnyedén el tudod készíteni, ha nem vagy nagy fakanálforgató.

Próbáld ki egyszerű receptünket, és vess be minden női praktikát, hogy a Valentin-este tökéletesen alakuljon.

Borleves

Hozzávalók:

  • 10 dkg porcukor
  • 5 dl savanykás fehérbor
  • 5 dl víz
  • 5 tojás
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 mokkáskanál szegfűszeg
  • 1 mokkáskanál fahéj
  • 1 citrom héja

A vízbe önts bele 1 dl bort. Add hozzá a szegfűszeget, a fahéjat és a citromhéjat, majd forrald fel az egészet. A tojássárgákat a liszttel, a porcukorral, a vaníliás cukorral keverd ki, valamint locsold bele a maradék bort. A felforrt levest szűrd le, majd keverd össze a tojásos masszával. Tedd vissza a tűzre 10 percre, és állandó kevergetés mellett főzd készre.

Blog.hu ajánló