Kiválasztották 2021 legjobb esküvői képeit: egyáltalán nem a hagyományos fotók lettek a befutók

Mutatjuk az idei International Wedding Photographer of the Year győztes képeit.

2021 legjobb esküvői képei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly a koronavírus miatt rengeteg esküvő meghiúsult, és a több száz fős lagzik szinte teljesen a feledésbe merültek. Idén már kicsit szerencsésebbek voltak a párok, és sokan megtarthatták az előző évről eltolt nagy napjukat.

A különböző fotópályázatok persze idén sem maradtak el: az 5. International Wedding Photographer of the Year versenyre több mint 1500 fotós pályázott műveivel, a bírák pedig ki is választották a díjnyertes felvételeket.

2021 legjobb esküvői képei

Az év legjobb esküvői képei közt vannak gyönyörű, romantikus fotók, de vannak vidám, vicces képek is. Az biztos, hogy egyáltalán nem a hagyományos koncepciók arattak sikert a zsűrik között: a pályázatra beküldött művek átadják a szerelem és a ceremóniák varázsát.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Képek: Northfoto.

Ezt is szeretjük