A húsvéti ételek valódi titka

Nem vagy kifejezetten konyhatündér mégis szeretnéd, ha a húsvéti asztal ínyencségektől roskadozna? Íme, a finomságok titka. (x)

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április közeledtével minden emberben megfogalmazódik a tavaszvárás és a közelgő húsvét örömének gondolata. Az egyre tovább és egyre intenzívebben simogató napsugarak szép lassan ünneplőbe öltöztetik szívünket, környezetünket, miközben gondosan, nagy odafigyeléssel hozzákezdünk az ünnepi előkészületekhez.

A húsvét pillanatai számtalan izgalmas lehetőséget tartogatnak számunkra, és természetesen ez a néhány nap minden évben a finomabbnál finomabb ételek időszaka is egyben. Sokan már az ünnep előtt napokkal, hetekkel elmorfondíroznak azon, milyen tradicionális vagy éppen különleges menüsorral szeretnének kedveskedni a közeli és a kicsit távolabbi rokonoknak. Bármiben is gondolkozunk azonban, egy dologban biztosan mindannyian egyetértünk; akármilyen ínyencséggel is készüljünk ezekben a napokban, az igazán ízletes ételek elkészítéshez minőségi alapanyagokra lesz szükség.

Ez a gondolat a Vénusz alapfilozófiája is, amelynek köszönhetően a Vénusz étolaj az elmúlt évtizedekben szimbólummá, a családi étkezések sokoldalú segítőtársává vált, amit a kezdő háziasszonyoktól, a tapasztalt édesanyákon keresztül, a főzésben szakavatott nagymamákig mindenki szívesen vesz igénybe.

Az ízek, melyek összehozzák a családot

A Vénusz a családközpontúság, a tradíciók és a minőség jelképe, amely generációkon átívelő jelentőséggel bír, miközben az újításokra és a folyamatos fejlődésre is nagy hangsúlyt helyez.

A közelgő húsvét nemcsak az ünnep, de az első igazán hívogató napsugarak felbukkanásának ideje is. A nap életünk motorja, megfoghatatlan tünemény, amelytől energia, életerő, boldogság, felszabadultság költözik testünkbe és lelkünkbe egyaránt. Ahogyan a napsugarak életet lehelnek télből ébredező szervezetünkbe, úgy kelti életre ételeink lelkét a Vénusz, amely termékpalettájával a nap éltető erejét hozza el nekünk palackba, dobozba vagy éppen papírba csomagolva, lenyűgöző ízt adva ételeinknek, beragyogva családunk étkezéseinek legszebb pillanatait.

Éljük át közösen ezeket a lenyűgöző momentumokat húsvét ünnepén újra, és süssünk-főzzünk együtt egészséges és ízletes fogásokat egyszerűen és gyorsan!
A Vénusz termékpalettáján a már különféle változatban kapható étolaj mellett, most már a többféle ízesítésű kenőmargarinok és a sütés-főzéshez egyaránt használható sütőkocka is megtalálható, amelyek segítségével friss, házias és izgalmas ízeket varázsolhatsz a családi asztalra, húsvét idején is.

A gondoskodás, az odafigyelés az ünnep idején mindig új értelmet nyer, a nyitottság, a kreativitás pedig új ízeket kölcsönöz az elkészült ételeknek. Legyen szó akár egy ropogósan zaftos báránysültről, egy sonkával, tojással pompázatosan megkomponált hidegtálról vagy az elmaradhatatlanul hívogató húsvéti kalácsról, biztos lehetsz abban, hogy a Vénusszal minden fogás igazi koronája lesz étkezéseknek. Így lesz az ünnep még ünnepibb, így lesznek húsvéti ételeid finoman emlékezetesek.
Meghitt családi pillanatokban, fenséges ételekben és simogató, tavaszi napfényben gazdag ünnepet kíván a Vénusz termékcsalád! Vénusz. Az étel lelke.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1951180&banner=1951189&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

lead 2
  • húsvéti receptek
  • Húsvét

Feltámadnak az ízek

Ezt is szeretjük