Így lesz tökéletes a kaszinótojás! Ezt tedd a töltelékbe, hogy igazán mennyei legyen

Nagyon finom kaszinótojást készíthetsz a recept alapján.

Nyereményjáték

Nyerj családi belépőt a Skanzenbe: 3 darabot sorsolunk ki!

Nyerj képes enciklopédiát, és ismerjétek meg együtt a világ titkait!

Nyerj közel 15 000 forint értékű, Natics prémium kozmetikumokat!

összesen 3 db játék

Ez is érdekelhet

Alföldi Róbert a komédiában is a bánatot látja - Zseniális gárdával játszik a Vízkeresztben (x)

Ingyenes lesz a Velencei-tó fesztiválja! Ekkor érdemes a strandra menni (x)

Nagy név érkezik Budapestre: a szeptemberi Balkán Partyra már most fogynak a jegyek! (x)

Az ország legjobb luxushotelje a Mátrában - High-tech eszközök, lebilincselően tiszta levegő (x)

Az avokádós smoothie segíti a gondolkodást és a döntéshozatal folyamatait - Ezért idd őket nyáron! (x)

beauty and style

Erre szükséged lesz a hétvégén: nőies szalmakalapok forrósághoz »

Házi bőrmegújító szérum zöld teával: így lassítsd le a fotóöregedést »

Ettől a frizurától leesik a násznép álla: nyűgözd le őket fonott konttyal! »

retikül.hu

Top lájkolt cikkek

bmi kalkulátor

nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kaszinótojás tökéletes vendégváró étel, amennyiben hidegtállal is készülsz az ünnepi alkalomra, ezt a finomságot feltétlenül készítsd el! A vendégek örömmel elkapkodják majd az asztalról, ha így készíted.

Hozzávalók:

  • 10 db tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • cukor
  • só, bors
  • petrezselyem
Recept idők

Elkészítés:

Tedd fel főni a tojásokat úgy, hogy a víz ellepje őket. Ha elérte a forráspontot, onnantól kilenc-tíz percig hagyd fenn őket. Kapcsold le alattuk a gázt, ezután önts rájuk hideg vizet, így könnyebben leszedheted a héjukat. Miután az utóbbit lefejtetted, vágd ketté a tojásokat, és a megfőtt tojássárgáját egy kanál segítségével különítsd el egy tálba, most jön ugyanis a töltelék.

A sárgáját nyomkodd meg egy kicsit a villával, hogy könnyebben lehessen vele dolgozni, majd keverd hozzá a majonézt, a tejfölt, a mustárt, valamint ízlés szerint szórd bele a sót és borsot is. Némi apróra vágott petrezselyem is mehet bele, ettől csak még finomabb lesz.

Az így kapott masszát töltsd bele a tojásokba. Ha szeretnéd, a petrezselyem zöldjével díszítheted a tetejüket is. Így lesz ez a fogás nemcsak ízletes, hanem szemet gyönyörködtető is.

Blog.hu ajánló