Öntsd a káposzta levét a tojásra, és figyeld, mi történik! Nem fogsz hinni a szemednek

Gyönyörű színt kölcsönöz a tojásnak.

Dia


                        	A kék tojások elkészítéséhez apróra vágott vöröskáposztára lesz szükséged. A káposztát tedd egy edénybe, majd önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Körülbelül fél órán keresztül főzd, utána pedig várd meg, míg a lé kihűl, és tedd bele a tojásokat. Bár bíboros árnyalatú, ne tévesszen meg, kék színt kölcsönöz majd nekik.

A kék tojások elkészítéséhez apróra vágott vöröskáposztára lesz szükséged. A káposztát tedd egy edénybe, majd önts rá annyi vizet, hogy ellepje. Körülbelül fél órán keresztül főzd, utána pedig várd meg, míg a lé kihűl, és tedd bele a tojásokat. Bár bíboros árnyalatú, ne tévesszen meg, kék színt kölcsönöz majd nekik.

Fotó: www.pinterest.com, honestlyyum.com

Dia

	A vöröshagyma segítségével gyönyörű vörösbarna tojásokat készíthetsz. Szedd le néhány darabnak a héját, majd engedd fel kevés vízzel. Körülbelül fél órán át főzd, hogy jól kiengedhesse a festékanyagot. Végül helyezd bele a tojásokat, és főzd tovább, amíg a kívánt árnyalatot kapod.

A vöröshagyma segítségével gyönyörű vörösbarna tojásokat készíthetsz. Szedd le néhány darabnak a héját, majd engedd fel kevés vízzel. Körülbelül fél órán át főzd, hogy jól kiengedhesse a festékanyagot. Végül helyezd bele a tojásokat, és főzd tovább, amíg a kívánt árnyalatot kapod.

Fotó: http://scissorsandspoons.com

Dia


                        	A tojások zöldre festéséhez tökéletes a spenót, ráadásul a mélyhűtött verziót is használhatod. A leveleket vágd apróra, és öntsd fel vízzel, hogy ellepje. Itt is körülbelül fél óráig főzd, ha kihűlt, tedd bele a tojásokat. Áztasd addig, amíg a tojások szép zöld árnyalatotot kapnak.

A tojások zöldre festéséhez tökéletes a spenót, ráadásul a mélyhűtött verziót is használhatod. A leveleket vágd apróra, és öntsd fel vízzel, hogy ellepje. Itt is körülbelül fél óráig főzd, ha kihűlt, tedd bele a tojásokat. Áztasd addig, amíg a tojások szép zöld árnyalatotot kapnak.

Dia


                        	Az indiai gasztronómia kedvelt fűszerével, a kurkumával csodaszép sárga tojásokat kreálhatsz. Egy liter vízbe tegyél egy evőkanált a fűszerből, majd főzd negyed órán át. Ezután tedd bele a tojásokat is, és várj addig, amíg szép sárga árnyalatot nem kapnak.

Az indiai gasztronómia kedvelt fűszerével, a kurkumával csodaszép sárga tojásokat kreálhatsz. Egy liter vízbe tegyél egy evőkanált a fűszerből, majd főzd negyed órán át. Ezután tedd bele a tojásokat is, és várj addig, amíg szép sárga árnyalatot nem kapnak.

Fotó: http://2.bp.blogspot.com
Ezt is szeretjük
Szerző: Zsoldos Ágnes
Cimkék:
Fotó: