Így készül a tökéletes kaszinótojás
Ha már unod a sima főtt tojást a húsvéti menüben, akkor ne habozz, készítsd el mesés kaszinótojás-receptünket!

Nyereményjáték

Nyerj egyéves előfizetést a népszerű BBC History történelmi magazinra! (x)

Nyerj páros belépőt a novemberi Femina Klubra, ahol megtanítunk nemet mondani!

Nyerj Adrienne Feller kozmetikumokat Hollóházi Porcelán fülbevalóval! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Kiegyensúlyozott otthonod lehet egyetlen kiegészítőtől - A titok a színben és mintában van (x)

16 ezer magnókazettát gyűjtöttek, és valami elképesztőt csinálnak belőle – Ettől leesik az állad! (x)

Tökéletesen hullámos hajad lesz 15 perc alatt, ha így göndöríted be (x)

Többé nem kell tisztogatni a csempék közti hézagot, sem más fugát (x)

Kocsis Korinna szupermodell elárulta mindig gyönyörű barna bőrének titkát (x)

beauty and style

Hullahoppozd magad karcsúra: centikben is érezni fogod a hatását »

Nagy a feneke, de így tökéletes: milliók rajonganak a 26 éves lányért »

Karcsúbb derékfazon varrás nélkül: így viseld nőiesen a bő inget »

retikül.hu
Top lájkolt cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A megfőzött, ugyanakkor megrepedt festenivaló tojások sem mennek kárba, ha ínycsiklandó kaszinótojást készítesz belőlük. Elkészítése nagyon egyszerű, ha pedig sok locsolóra számíthatsz, tökéletes vendégváró.

A kaszinótojásnak számos változata létezik, vannak, akik gombával vagy éppen szardíniával gazdagítják a töltött tojást.

Ha te is valami ínyencségre vágysz, akkor próbálkozz nyugodtan más alapanyagokkal is.

Kaszinótojás

Hozzávalók:

  • 10 tojás
  • 2 evőkanál majonéz
  • 1,5 dl tejföl
  • 1 evőkanál mustár
  • petrezselyem
  • pici cukor
  • bors

A tojásokat tisztítsd meg, majd főzd keményre. Keresztben vágd őket ketté, és a tojássárgáját vedd ki. A tejfölt a majonézzel, a mustárral és pici cukorral keverd össze. 

A tojássárgákat egy villa segítségével törd össze, ízlésed szerint sózd, borsozd, majd add hozzá a felaprított petrezselymet.

Keverd a majonézes masszába, és a félbevágott tojásokat töltsd meg vele. A tojások tetejét díszítsd petrezselyemmel.

Blog.hu ajánló