2018 legnagyobb fogyásai: így mozogtak, így ettek, és meg is lett az eredménye

Fél tonnától szabadultak meg együtt - ezek voltak a legnagyobb fogyások tavaly.

2018 nagy fogyásai
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak lenyűgöző, de kifejezetten ösztönző is találkozni mások nagy fogyásaival, hiszen, amikor az ember azt látja, hogy 40-50 kilótól szabadultak meg egyesek, hirtelen nem tűnik olyan letaglózónak az a 4-5 kiló felesleg sem, amivel neki gyűlik meg a baja.

Pláne, ha ellesheti a sikeres diétázók tippjeit és trükkjeit. Összeszedtük a tavalyi év leglátványosabb átalakulásait, és összegyűjtöttük, milyen diétát, milyen mozgást választottak a fogyókúrázók, hogy elérjék ezt a döbbenetes hatást.

2018 nagy fogyásai

Van, aki a testsúlya felétől szabadult meg. Van, aki a szorongása, a depressziója és a policisztás ovárium szindrómája ellenére is sikerrel járt. A legtöbben teljesen természetesen dobták le hatalmas túlsúlyukat, de akad olyan is, aki bypass-műtéten esett át, és épp arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy műtét ide vagy oda, a fogyás akkor is a helyes táplálkozáson és a sok mozgáson múlik. Inspiráló előtte-utána átváltozásokat mutatunk.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük