Heti horoszkóp május 23-tól 29-ig: a Bika örömhírt, a Skorpió jó lehetőséget kap

A héten pozitív fordulatok jöhetnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre nyáriasabb az idő, egyre mosolygósabb mindenki: erre azonban a heti horoszkóp szerint nem csak a napsütés miatt van ok.

A napokban sok pozitív fordulat ígérkezik. Egyesek örömteli hírre számíthatnak, mások kedvező lehetőséggel élhetnek. Az alábbiakban részletezzük a 12 jegy előrejelzését. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kissé megszaporodnak munkahelyi teendőid, de energikusságodnak és lendületességednek köszönhetően játszi könnyedséggel küzdesz meg az akadályokkal. Pároddal kevesebb időtök lesz kettesben, de az minőségi lesz. Szingli vagy? Meglepő, ki fedi fel vonzalmát feléd. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Örömhírt kapsz: egy számodra fontos dolog végre összejöhet. Pároddal több időt töltötök együtt a szokásosnál, ami mindkettőtöket feltölt. Szóba kerülnek a nyári tervek, és izgalmas lesz a tervezgetés. Szingliként az online ismerkedés ígéretes: tölts le egy ismerkedős appot! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy kellemes nyári program töri meg az átlagos munkaheted. Felhőtlen kikapcsolódás, zavartalan töltődés vár. Kedveseddel kis féltékenység fűszerezi meg a heted, de komolytalan incselkedés az egész. Még várod a párod? Barátnőddel szóba kerül egy utazás, mely ismerkedési lehetőséget hozhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, ám ennek a teljesítése sok idődbe és energiádba kerülne. Mérlegelj, belefér-e! Kedveseddel nagyszerű összhangban telik a hét. A nyári tervek egyeztetése mellett sok romantika is ígérkezik. Egyedülállóként új illetőt szemelsz ki, aki homlokegyenest más, mint a zsánered. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egyre közelebb kerülsz számodra igen fontos célodhoz, ami nagyon motivál, és kitartásra ösztönöz. Hamarosan elégedetten dőlhetsz hátra. Szerelmed meglepően pozitívan reagál valamire, ami miatt még közelebb érzed magadhoz. Szingli vagy? Egy váratlan helyzetben keveredhetsz flörtbe. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Közeli rokonoddal vagy barátoddal nézeteltérésbe keveredhetsz, ám nincs okod aggodalomra, mert komoly konfliktus nem származik ebből a szituációból. Szíved választottjával egy kellemes kiruccanás vár a hét második felében. Ha még szingli vagy, kéretlen udvarlód akad, de sikeresen hárítod. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nem győzöd csodálni a nyarat ígérő napsugarakat. A természetbe vágysz, és ez nem is csoda, hiszen sokat tartózkodsz a négy fal között. Ideje változtatni ezen! Szerelmeddel kis pénzügyi vitátok lehet, de ha meghallgatjátok egymás érveit, akkor elillanhat az egész. Szingli vagy? Most nagyon élvezed a szabadságot. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó lehetőséged adódik a karrieredben. Érdemes átgondolnod, élsz-e vele, hiszen ez előrelépést jelenthet szakmailag és pénzügyileg egyaránt. Szíved választottjával kellemes kora nyarat jósló estéket élsz meg rendkívüli harmóniában. Ha még várod a párod, férfi ismerősöd felől tapasztalhatsz jeleket. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új útra léphetsz: most végre lesz hozzá merszed, hogy meglépd azt a változást hozó lépést, amiről régóta álmodoztál. Szerelmeddel kis félreértésbe keveredtek, ami közös történetetek egyik legviccesebb sztoriját eredményezheti. Ha még szingli vagy, egyszerre két pasi is csaphatja neked a szelet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Főnököd megdicsér, ugyanis nemcsak gyors, de nagyon tevékeny és ötletgazdag is lehetsz a héten. Nem csoda, hiszen szerelmi életed motivál. Szerelmeddel is új tervetek születik, de a megvalósítása egyelőre nem tiszta a számotokra. Ha még egyedülálló vagy, egy régebben kikosarazott illető kereshet fel újra. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Régi ismerősöddel már sok ideje nem találkoztál, de most jó eséllyel összehozhatjátok. Párkapcsolatod harmonikus. Most kifejezetten jó köztetek a kommunikáció. Érdemes most egyeztetnetek a nyári tervekről. Még szingli vagy? Az online társkeresés meglepetést okozhat számodra: próbáld ki! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid jó irányt vehetnek. Most szóba kerülhet a munkahelyeden egy fizetésemelés. Már tudod is, hogyan spórolhatsz majd belőle többet. Kedveseddel is szóba kerülnek az anyagiak. Közös célra kezdhettek gyűjteni. Ha még nincs párod, egy barátnőd ismerőse kezd érdekelni, aki azonban tabu lehet számodra. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük