Heti horoszkóp február 24-től március 1-ig: a Halakra siker vár, a Szűznek döntenie kell

A horoszkóp sikeres, pozitív hetet jósol.

no-dolgozik
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de ezen a héten beköszönt a március, ezzel együtt pedig sokak örömére, tagadhatatlanul és megmásíthatatlanul elérkezik a várva várt tavasz is.

A heti események ugyancsak okot adhatnak a jókedvre. Mind a szerelemben, mind a karrierben várható kedvező előrelépés. A horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kisebb bökkenővel indulhat a hét, de egyúttal bizonyosságot is szerezhetsz, milyen remekül feltalálod magad az elsőre faramucinak tűnő helyzetekben is. Szerelmeddel megbeszélnivalótok lehet. Fontos, hogy hallgassátok meg egymás érveit, és igyekezzetek közös nevezőre jutni. Ha nincs párod, egy munkatársadra vethetsz szemet. Mielőtt belebonyolódsz, gondold át, hogy mivel járna vele a viszony pontosan. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Öröm érhet egy számodra fontos ügyben, és ez az egész heted beragyoghatja. Végre előbbre léphetsz. Pároddal romantikus programok várhatnak, de egy közös döntést is meg kell hoznotok, így most hasznát vehetitek a kompromisszumkészségeteknek. Egyedülállóként szerelmi életedben változás állhat be: felbukkanhat az a bizonyos valaki, akit már régóta vártál. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Heted könnyebb és lazább lesz azoknál, amelyek mögötted vannak. Több időd juthat magadra és olyan dolgokra, amiket egy ideje halogatsz, esetleg időigényesebbek. Amennyiben párban élsz, szerelmeddel a közös jövő tervezgetése lop sok-sok új, nagyon jó érzést a kapcsolatotokba. Ha nincs párod, egyik exed bukkanhat fel, aki váratlan érzelmeket ébreszthet benned. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szívesség kérésére kényszerülsz még akkor is, ha nem szívesen teszel ilyet. Hálád ne rejtsd véka alá, az illetőnek, aki segít neked, biztosan jól fog esni. Szerelmeddel több este is kellemes szórakozás várhat. A kezdeti, randizgatós időszak idéződhet fel bennetek akkor is, ha hosszú ideje együtt vagytok. Ez a hét kész terápia lesz! Ha nincs párod, barátod barátja kereshet meg online, ismerkedési szándékkal. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Fittebbnek és üdébbnek érezheted magad, mint korábban, és még a hangulatod is nagyságrendekkel jobb lehet. Talán már a tavasz közeledtét érzed? Lehetséges, párod viszont mindenképp el fogod bűvölni pozitív kisugárzásoddal. Hasonlóképp a többi pasit is, amiből lehet egy kicsi féltékenység. Szingliként vonzerőd most szerencsét hozhat, és valaki olyan akadhat horogra, aki nagyon tetszeni fog. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz karrieredet illetően. A kérdésben akkor dönthetsz jól, ha megérzéseidre és mások tanácsaira is figyelsz. Természetesen a végső szó legyen a tiéd. Ha párban vagy, egy régi ismerős felbukkanása okozhat némi feszültséget, féltékenységet, de hamar átbeszélitek. Ha egyedülálló vagy, az illetővel most akár az újrakezdés gondolata is felmerülhet. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírek várhatnak rád hét közepén, de a dolog, amiről szó van, kívánhat némi plusz intézkedést. Ha kapcsolatban élsz, közös elhatározásra juthattok egy fontos kérdésben. A dolog mindkettőtöket érintheti, de téged biztosan. Amennyiben egyedülálló vagy, a szinglilétet most kifejezetten élvezheted. A kötöttségektől mentes napok és az, hogy magadra koncentrálsz, feltölthet. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden igyekezz minél nagyobb figyelmet fordítani arra a feladatra, melyet a héten kapsz. Ez azért fontos, mert így elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, kissé szétszórt lehetsz ugyanis a napokban. Pároddal egy közeljövőben esedékes program szervezése játszhat központi szerepet a hetetekben. Ha nincs párod, most érdemes elfogadnod egy meghívást, mert az eseményen megismerhetsz valakit. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki szívességet kérhet tőled, ám ennek teljesítése kis szervezést igényelhet. Természetesen az illető hálásan megköszönheti azt, hogy ott voltál, amikor szüksége volt rád. Szíved választottját kis füllentésen kaphatod. Érdemes elbeszélgetnetek az őszinteség fontosságáról. Ha nincs kapcsolatod, egyik kollégád felől tapasztalhatsz jeleket. Vajon többet akar? Hamarosan kiderül. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyeidben kicsit szűkösebbé válhat a keret, mivel egy váratlan, nagyobb kiadás csúszhat be. Ha készítesz egy tervet, akkor nem lesz gond, de költs ezentúl minél megfontoltabban! Párkapcsolatodban sok nevetés várhat, a héten játékosabbak és könnyedebbek lehettek a szokásosnál is. Ha nincs párod, humoroddal megfoghatsz egy újonnan megismert illetőt. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten több olyan program vagy tennivaló is ígérkezhet, amely szokatlan. A rendkívüli ügyek kicsit kizökkenthetnek nyugalmadból, de hogy flottul haladsz, megelégedéssel tölthet el. Igyekezz pároddal minél őszintébbnek lenni, máskülönben egy kis füllentés miatt is összeveszhettek. Ha nincs párod, egy olyan pasi kerülhet képbe, aki jellemével nem, de külsejében az eseted: nehéz helyzet, de a belső, ne feledd, fontosabb. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyi siker a láthatáron! Egy nagyobb lélegzetvételű feladat megoldásával lenyűgözheted a főnököd, aki valószínűleg hangot is ad elismerésének. Pároddal egy közös utazás ötlete színesíti meg a hetet, emellett romantikus programotok is ígérkezhet, ami közelebb hoz. Nincs kapcsolatod? Most nézz szét egy online ismerkedőoldalon, mert ebben is siker várhat! Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük