Heti horoszkóp július 22-től 28-ig: a Skorpió a szerelemben, a Halak a munkában sikeres

Július utolsó teljes hete sikert hozhat sokak számára.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A forró július a végéhez közelít, de mielőtt búcsúzna, egy tartalmas héttel ajándékoz meg bennünket. Sokak lépteit kísérhetik sikerek az élet különböző területein. A szerelem és a munka ilyenek.

A heti horoszkóp előrejelzése ráadásul pozitív energiákkal kecsegtet, ami leginkább az emberi kapcsolatokban fejtheti ki kedvező hatását.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Pozitív energiák dolgoznak életedben. Bármibe fogsz, sikerülhet, ráadásul sok jó ötleted és egy jó döntésed is születhet. Pároddal a nyár minden apró szépségét élvezhetitek. Harmonikus hétköznapok sora vár rátok. Ha nincs párod, az egyedüllét előnyeit nagyon élvezheted. Hétvégén régi jelöltedbe botolhatsz, ami felkavarhatja az állóvizet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Szívügyeid kerülnek fókuszba az elkövetkezendő napokban akkor is, ha egyedülálló vagy, és akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Előbbi esetben felbukkanhat a láthatáron valaki, aki érdekelni kezd, és jó eséllyel ez fordítva is így lesz. Olthatatlan kíváncsiságot érezhetsz irányában. Ha párban vagy, több este is meghatározó beszélgetésekre kerülhet sor kedvesed és közted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Bár valami másképp sülhet el hét elején, mint tervezted, a hét második felében két pozitív esemény is kárpótolhat. Régi reményed megvalósulhat, és egy számodra kedvező döntés is születhet. Párkapcsolatban élsz? Viszonyotok szorosabbra fűződhet, miután egy régi problémáról sikerül őszintén, nyitottan beszélni. Szingliként az online ismerkedés okozhat pozitív meglepetést. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Két ismerősöd közös ügye roppant kíváncsisággal tölthet el. Igyekezz azonban nem kérdezősködni, hiszen az, ha a dolog kényes, rosszul jöhet ki. Párod és közted kis féltékenység ütheti fel a fejét, de ez inkább játékos élcelődés, a másik érzelmeinek feltérképezése, semmint komoly vádak. Ha nincs párod, valaki titkon rólad álmodozhat: a kérdés csak az, mikor fedi fel vonzalmát. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Heted zökkenőmentesen alakulhat. Szerencsére sem a magánéletben, sem a munkában nem várható különösebb probléma. Ezt a jó energiáknak köszönheted, melyek most téged is körbevesznek. Pároddal egyetértésben telhet a hét egy fontos kérdésben is, ami most felmerül, és egyúttal meg is oldódhat. Ha nincs párod, egy forgalmas helyen foghat meg egy csábító szempár. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A korábbiaknál jóval pozitívabb heted lehet a mostani, különösen, mert több alkalmad nyílik zavartalanul pihenni. A magánéletedben is lehet egy örömteli újdonság, ami kedvez hangulatodnak. Pároddal egy közös utazás kerülhet szóba, akár egy olyan, ami eddig nem volt tervben nyárra. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki bukkanhat fel, aki mélységesen megfog. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki kölcsönkérhetett tőled valamit, amit egy ideje hiába vársz vissza. Talán csak viszonzatlan segítségről van szó. Érdemes utánamenned a dolognak. Szerelmed tanácsod kérheti valamiben. Igyekezz figyelni akkor is, ha épp mással vagy elfoglalva, mert ebből vita lehet. Ha egyedülálló vagy, barátnőd korábbi társaságából ismerhetsz meg valakit, aki flörtölni kezd veled. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Régi ismerősöd bukkanhat fel, aki váratlan kéréssel állhat elő. A dolog meglephet, de rajtad áll, meg is győzhet-e. Kedvesed sikerülhet valamiről meggyőznöd, amibe eddig bátortalan volt belevágni. Sikered később az ő örömére is lesz, de idő, míg belátja. Ha szingli vagy, próbálj lépést tenni jelölted felé, hiszen most siker koronázhatja a kezdeményezésed. Legalább mosolyogj rá! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Örömhírrel indulhat a hét, ami sok pozitív energiát ad. Hatását magánéletedben érezheted különösen. Pároddal átértékelődhet szemedben a kapcsolatod. Szerencsésnek érezheted magad, ahogy ő is, hogy egymásra találtatok. Ha nincs párod, megmásítod a terved, mert közbejön valami, így sodorhat össze a sors egy helyes pasival. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyeid kicsit gyenge lábakon állhatnak, ami frusztrálhat. Készíts egy jó tervet, és máris nagyobb stabilitást érzel majd életedben. A pozitív energiák is segíthetnek ebben. Tudatosulhat, hogy kapcsolatod boldogságáért valóban dolgoznotok kell. Ha még keresed a párod, exed kerül ismét szóba, és fontos következtetést vonhatsz le.  Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új lehetőség merülhet fel karrieredben. Előléptetés vagy új állás lehetősége, melyet azonban körültekintően vizsgálj meg, bármilyen kecsegtető is. Kapcsolatodban közösen oldhattok meg egy véletlen malőrt. Az utólag már vicces helyzetet még sokáig emlegethetitek. Ha még nem találtad meg a szerelmet, érdemes kimozdulnod, mert egy szórakozóhelyen izgalmas ismerkedés indulhat el.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyeden brillírozhatsz ezen a héten. Főnököd talán nem is győz dicsérni. Karriered jelen pontján ez megerősít, és stabilitást ad. Szerelmeddel kevesebb időtök lehet most egymásra, ám csüggedni semmi ok, mert ettől csak még értékesebbek a közös órák. Egyedülállóként kéretlen hódolód akad a héten. Úgy építheted le, ha határozott vagy. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük