Heti horoszkóp december 17-től 23-ig: a Kos bátrabb a szerelemben, a Halak motivált a munkában

A héten sokan előreléphetnek kicsit a horoszkóp szerint.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez a hét végre jól sikerülhet, legalábbis, ahogy a horoszkóp jósolja. Az ünnepi készülődés flottul mehet, és a stresszelés helyett inkább a várakozás öröme uralkodik el.

Sokak számára várható pozitív irányú elmozdulás, előrelépés számukra fontos dolgokban. Ilyen fontos dolog lehet például a szerelem, de a karrier is. A heti előrejelzés elárulja, pontosan mire is lehet számítani a következő néhány napban.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Szinte tűkön ülve várhatod a karácsonyt. Most az érzelmek kerülnek fókuszba akkor is, ha párban vagy, és akkor is, ha nem. Egyedülállóként végre érezhetsz magadban annyi bátorságot, hogy rámosolyogj, esetleg leszólítsd, aki egy ideje tetszik. Pároddal pedig, ha van, most nyitottabban ki mered mondani, mi zavar a viselkedésében, ami harmonikusabb folytatást ígér. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az adventi fények egészen elvarázsolhatnak. Munkahelyeden kicsit megcsúszol az idővel, ami egyszerre bosszanthat és aggaszthat. Nyugodj meg, csak egy jó terv kell! Arról nem is beszélve, hogy a stressz hátráltatja az embert. Párban közösen oldotok meg egy kisebb bökkenőt, ami még inkább összehozhat. Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A karácsonyi előkészületekkel remekül haladsz. Régi szívesség nyújtása fejében most neked segíthet valaki. A legjobbkor jön a dolog! Ha párban vagy, most jól működhet a kommunikáció, így nincs, amit ne tudnátok megbeszélni. Ha nincs párod, egyik barátnőd bemutat ismerősének, akivel azonnal megtalálhatjátok a közös hangot. Jó jel! Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Dúskálsz az ötletekben, ami a karácsonyi ajándékokat illeti. Kisebb bosszúság érhet a hét elején, de a hét második fele kompenzálja mindezt. Akkor ugyanis minden flottul mehet, és sorra érhetsz el kisebb-nagyobb sikereket. Pároddal egy izgalmas utazás gondolata merülhet fel, ami remek beszélgetésekre ad alkalmat. Nincs párod? Egy régi jelölted bukkan fel, ezúttal ő is érdeklődhet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Az ünnepi előkészületekben szinte egy héttel megelőzöd magad. Ízlésed most jobb, mint valaha, így, ha lakásszépítgetésen vagy ruhatárfrissítésen töröd a fejed, ne késlekedj! Pároddal a humor játszik most főszerepet. Könnyedek és vidámak lehettek a napokban. Szingliként váratlanul bonyolódhatsz egy flörtbe, ami akár tovább is fejlődhet majd. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Kiválóan átláthatod teendőid, amit mások irigykedve nézhetnek a karácsonyi hajrá közepette. Most felmerülhet benned, hogy kipróbálj valami újat. Az adrenalin, az újdonság, az ismeretlen utáni vágyakozás ugyan meglephet téged is, de ebben semmi különös nincs. Emberi dolog, hogy kell a változatosság. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat érkezhet el egyedül és párban egyaránt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szuper terved születik a héten szilveszterre. Egy ismerősöd viselkedése vagy reakciója meglep. Pozitív meglepetést okoz, ahogyan cselekszik, ezzel elérheti, hogy nyitottabbá válj felé. Viszonyotokban változás jöhet. Pároddal a szexuális energiák felpezsdülnek, egyedülállóként pedig szexi kisugárzásod mágnesként vonzhatja a pasik tekintetét. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Mégis sikerülhet beszerezned egy elszalasztott ajándékot karácsonyra, így jól indul a hét. Hatodik érzéked lépten-nyomon szót kér magának a napokban. A belső hangra mindig érdemes figyelni, főleg nagy döntések és fontos ügyek vonatkozásában. Ha párban vagy, kis féltékenység merül fel egy harmadik személy miatt, de aggodalomra semmi ok! Szingli vagy? Valaki titkon azt tervezgetheti, hogy kezdeményez. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Az ünnepi hangulat egyre inkább magával ragadhat téged. Örömteli hírrel indul a heted, és ez ad egy jókora pozitív töltést neked egészen vasárnapig. A munkában és otthon is mindent egyensúlyban érezhetsz. Ha párban vagy, kedveseddel nagyon jól működnek most a szervezést igénylő feladatok. Ha nincs párod, valakivel munkád kapcsán kell együttműködnöd, aki megtetszhet. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Jó lehetőséged adódhat, ami felülírhat egy előzetes ünnepi tervet. Kellemes program ígérkezhet a hétre, ami végre segít kicsit kiengedni a gőzt. Hála ennek, lendületesebb leszel, tettre készebb az élet minden területén. Pároddal kisebb vitátok lehet, de remekül elsimítjátok, őszintén és egymásra nyitottan álltok hozzá. Jó lecke lesz a jövőre nézve. Szingliként most nézz szét egy társkereső appon! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A karácsonyi hajrá kicsit igénybe vehet a munkahelyeden. Nagy terv születhet meg a fejedben, és már annak véghezvitelére is vannak elképzeléseid. Ne hamarkodd el, de ne is bátortalankodj: találd meg az arany középutat merészség és óvatosság között! Pároddal közelebb kerülhettek lelkileg egy mély beszélgetés által. Szingliként lelki társadat sejtheted egy újonnan megismert pasiban. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Még van idő, mégis olyan öröm járhat át, mintha holnap lenne karácsony. Főnököd több ízben is megdicsérhet, amitől egyre motiváltabbá válhatsz. Ez fokozza elismerését: még az is lehet, hogy egy lépéssel közelebb vagy a fizetésemeléshez. Párod tanácsodat kérheti egy magánéleti dologban. Legyél figyelmes! Ha nincs párod, egy jóképű idegen előbb útbaigazítást, egy mosoly után randit is kérhet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük