Heti horoszkóp április 23-tól 29-ig: az Ikrek nagy lehetőséget, a Kos titkos hódolót szerez

A napsütéses hét telis-tele lesz előremozdító eseményekkel.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A levélbe és virágba boruló fákban nem győzünk gyönyörködni, a napsütés pedig szintén jó irányba húzza hangulatunkat. A jókedvre most a hét várható eseményei is okot adnak.

A legszerencsésebbek az Ikrek és a Kos jegyűek lehetnek, de mindenki más is számíthat valami pozitívra ezeken a gyönyörű tavaszi napokon.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valahogy megszaporodnak életbölcsességeid a napokban, és lehet is a környezetedben olyan, akinek jól jön egy-egy tanács tőled. Már csak meg kell találnod. Pároddal minden harmonikus lehet köztetek, különösen a hálószobában. Ha szingli vagy, akkor egy titkos hódoló ólálkodhat körülötted.

Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Jó hír aranyozza be a heted. Mosolyodat nem is valószínű, hogy bármi eltüntethetné arcodról, különösen, hogy most a szerelmi életed is sínre kerülhet. Párkapcsolatodban egy korábbi feszültségforrás megszűnik, hála a jó kommunikációnak. Ha nincs párod, egy új jelölt jön képbe, aki végre elvarázsol.

Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Karrieredben, ha szemfüles vagy, most nagy lehetőséghez jutsz, mely gyökeresen megváltoztatná anyagi helyzetedet is. Párod és közted felpezsdülnek az érzelmek és a vonzalom. Ha nincs párod, ezekben a napokban szembejön valaki, akivel nemcsak egy rövid flört, de akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhatna.

Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy kisebb munkahelyi kihívás feladhatja neked a leckét, de, mivel talpraesett vagy, és feltalálod magad, egykettőre megleled a probléma megoldását. Ha párban vagy, egy közös ötletetek támad, amit öröm lesz megvalósítani. Ha nincs párod, az online ismerkedés ígér sikert.

Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ezen a héten késztetésed lesz jót tenni és segíteni másoknak. Jó érzéked lesz ahhoz is, hogy felismerd, kinek van erre szüksége. Valaki a közvetlen környezetedben várhatja, hogy ezt megtedd. Szerelmi életed szingliként és párban is jó irányba vivő fordulatot tartogat.

Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Régi álmodhoz hozzásegítő esemény várható a napokban, valószínűleg karrier vonatkozású lesz. Párod egy megnyilvánulása pozitív csalódást okoz, és még jobban beszerethetsz. Ha nincs párod, egy régebbi ismerősöddel változik a viszonyod: elkezdhettek egymásra másképp, nőként és férfiként nézni.

Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Energikus, tettre kész, ötletdús leszel a napokban, ami különösen a munkahelyeden éreztetheti a hatását. Főnököd jó eséllyel meg is fog dicsérni. Ha párban vagy, egy közösen megoldandó probléma rávilágít, hogy csodás páros vagytok. Ha nincs párod, barátnőd egy ismerőse vet rád szemet, amikor összefuttok.

Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kapsz egy remek ötletet, amit egy olyan vonatkozásban tudsz hasznosítani, ami számodra fontos, és talán rég húzódó problémát is jelent. Ha nincs párod, egy barátnős este új ismeretséget ígér. Ha van párod, kis féltékenység jelentkezik a napokban, de ezt néhány elsuttogott vallomás el is oszlathatja.

Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Béke és nyugalom költözik a lelkedbe. Nincs is, ami kizökkenthetne ebből. Talán a tavasz, talán a sok benned ébredő terv teszi, hogy ilyen pozitív vagy. Ha nincs párod, egy régi ismerősödbe botolva rájössz, több is lehetett volna köztetek. Párban mindenki titeket irigyelhet: turbékoló galambpárként telnek napjaitok.

Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy korábban benned ébredő kérdés vagy kétség most megnyugtató válaszra lel. Innentől reménytelibb lesz a folytatás. Ha párban vagy, tanácsod kéri egy őt érintő családi ügyben. Bizalma jóleshet. Ha nincs párod, már elfeledett, régi jelölted bukkan fel, aki ezúttal jókora vonzalmat mutathat irányodban.

Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Új barátot szerzel, amennyiben a társaságban, ahová csöppenhetsz, nyitott és közvetlen leszel. A feloldódást az segítheti, ha minél előbb közös témára lelsz velük. Párod és közted egy anyagi kérdés merülhet fel, melyet flottul megbeszéltek. Ha nincs párod, egy izgalmas flört ütheti fel a fejét egy új arccal a munkahelyeden.

Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Két alkalommal is segítségedet kérik a napokban. Bár nehéz lehet beiktatni ezeket a dolgokat a mindennapokba, a bizalmuk mégis jólesik, és öröm lesz segíteni számukra. Szerelmi életedben pozitív változás indulhat meg. Egyedül és párban is egy új fejezet veszi most kezdetét, derűs jövőt előrevetítő eseményekkel.

Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Félelmetes az egykori pszichiátriai intézet: a hely, ahol egykor az őrület lakott

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük