Heti horoszkóp december 4-től 10-ig: anyagi gyarapodás a Kosnak, boldog szívügyek a Szűznek

Új szerelmet hozhat a Mikulás.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Romantikusabban aligha indulhatna a december, a néha-néha szállingózni kezdő hó és az összebújásra ösztönző, hűs levegő pedig csak ráerősít erre a fantasztikus, téli hangulatra.

Most bármi megtörténhet, az évnek ebben a szakaszában mindenki szíve kicsivel nyitottabb lehet mások felé. A szerelem kerül fókuszba, de remek hír, hogy az anyagiak is szárnyra kaphatnak az ünnep előtti időszakban.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Már most ünnepi lázban éghetsz, sorra jöhetnek a gondolataid az ajándékok és a menü kapcsán. Jó hangulat kísérheti napjaid, annál is inkább, mert pénzügyeid jól állhatnak, bevételre számíthatsz. Pároddal már az ünnepeket tervezgethetitek, forró szerelemben. Szingli vagy? Régi rajongód bukkanhat fel ismét.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Mikulás hetében feldobhat téged a vidám, gyermeki hangulat, és még szívügyeid is nagyszerűen alakulhatnak. Pároddal minden csodásan alakulhat, a viták messze elkerülhetnek titeket, ám rengeteget nevethettek. Szingli vagy? Nos, nem sokáig: a Mikulás új szerelem lehetőségét hozhatja a puttonyában.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként jó szemed lehet a héten az akciókhoz, így mostanra érdemes időzítened az ajándékok beszerzését. Pároddal egy közös ügyet kell intéznetek, mely rávilágíthat, milyen remekül működtök együtt. Ha nincs párod, egy könnyű flörtbe bonyolódhatsz, ami nemcsak feldob, de sok önbizalmat is ad.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy titok juthat a füledbe a héten, melyet azonban mindenképpen őrizz meg. Idővel, ha aktuális lesz, nyilvánosságra hozza, akit érint. Pároddal felerősödhet köztetek a vonzalom, és galambokként turbékolhattok a héten. Szingliként évekkel ezelőtti jelöltedbe botolhatsz, saját reakciód pedig egészen meglephet.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egyik kreatív ötletet követi a másik, és még másoknak is jut belőlük. Mindenki bizalommal fordulhat hozzád. A nekik nyújtott segítség neked is öröm lehet. Ha kapcsolatban vagy, számotokra harmóniát hozhat a Mikulás. Tisztázódhat egy korábbi félreértés. Ha nincs párod, füledbe juthat, hogy tetszel valakinek.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkahelyeden minden flottul mehet a napokban, és még a főnököd is megdicsérhet - noha lehet, hogy a hátad mögött. Párod bókokkal és figyelmességgel halmozhat el téged a héten, ami nem is csoda, hiszen ragyogsz. Ha nem vagy párban, lehet egy titkos hódolód, aki azonban most felfedheti magát.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valakiben kellemesen csalódhatsz a héten, és ez alapjaiban megváltoztathatja a viszonyotokat. Pároddal egy utazás ötlete merülhet fel, ami nagyon jót tenne nektek, hiszen a kettesben töltött idő a mindennapokban hiányozhat. Ha nincs párod, egy barátnős út kerülhet szóba, ami ismerkedést is tartogat.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Noha tengernyi dolgod lehet, egyúttal örömteli is lehet a számodra, hogy tevékeny és aktív heted alatt sok-sok rég halogatott dolgot letudhatsz. Pároddal egy jókora félreértés alakulhat ki köztetek, ami nevetésbe fullad, és amit talán öregkorotokban is emlegettek majd. Ha egyedülálló vagy, egy véletlen terelhet közelebb jövendőbelidhez.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Anyagi ügyeid pozitívak lehetnek, a napokban még némi gyarapodás sem kizárt, ami a decemberi időszakban bizony, nem jön rosszul. Pároddal incselkedős, viccelődős hetetek lehet, ami erősíti majd kapcsolatotokat. Ha nincs párod, humoroddal, könnyedségeddel vehetsz le egy helyes pasit a lábáról.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Derűs napok elébe nézel, pozitív és energikus lehetsz, amit mások is észrevesznek. Jelenléted mindenkire üdítően hat. Pároddal a kapcsolatotokat mélyítő, őszinte hangú beszélgetések ígérkezhetnek a hétre. Ha nincs párod, készülj, mert életed bármelyik pillanatban fordulatot vehet e tekintetben.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nagyszerű ötleted támadhat az ünnepi időszakra, és szerencsére még van is időd alaposabban kidolgozni. Pároddal közösen kell megoldanotok vagy kitalálnotok valamit, és ez az együttműködés építheti a kapcsolatotokat. Amennyiben nincs senkid, ügyeid intézése közepette pillanthatsz meg valakit, aki nagy hatással lehet rád.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szívességet kérhetnek tőled a héten, de ez nemcsak az illetőnek jelent majd sokat, hanem számodra is szívmelengető lehet a beléd fektetett bizalom. Kedveseddel nosztalgikus lehet a hét, sokat emlegethetitek régi pillanataitokat. Ideje új élményeket szerezni, utazzatok, kiránduljatok! Ha nincs párod, új jelöltre tehetsz szert a következő napokban.

Ezt is szeretjük