Heti horoszkóp november 13-tól 19-ig: az Oroszlán sikeres a szerelemben, a Halak pénzhez juthat

Pozitív energiák lengik be a hetet: jó dolgok történnek, bármerre is nézünk.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November közepéhez érve sokak élete vesz fordulópontot: egyeseké a szerelem, másoké a pénzügyek terén vehet kedvező irányt. A pozitív hatások, társulva a csodás, aranyló november hangulatával, szép napokat ígérnek az elkövetkezendő hétre.

A heti horoszkóp elárulja a részleteket, beleértve azt is, egyedülállóként vagy párban mi várható vasárnapig a szívügyek terén.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy közeli ismerősöd kedves meglepetéssel rukkolhat elő, ami ebben a novemberi hidegben is megmelengeti a szíved. Pároddal egy félreértés kis vitához vezethet, de hamar megoldódhat, mert most különösen jó lehet köztetek a kommunikáció. Szingliként egy véletlen által megismerhetsz egy pasit, aki felkeltheti érdeklődésed.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ügyesen spórolsz a héten, ami részint büszkeséggel tölt el, részint anyagi helyzetedet is pozitívan érinti. Pároddal közösen örömhírt kaphattok, emellett pedig egymás szeretteivel is mélyülhet kapcsolatotok egy erre alkalmat adó program során. Ha szingli vagy, most felbukkanhat életedben akár a nagy ő is.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Több időd juthat a fontos dolgokra, azokra, akiket szeretsz, illetve magadra is. Heted épp ezért kiemelkedik a többi novemberi közül, és különösen jónak ígérkezhet. Pároddal egy régi terveteket sikerülhet végre megvalósítanotok, ami örömmel tölthet el benneteket. Egyedülállóként randira hívhat egy téged leszólító, jóképű idegen.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Jó szemed lehet most az akciókhoz, ezért érdemes lenne körülnézned. A szerencse melléd szegődhet a pénzügyek terén. Pároddal játékosak és kreatívak lehettek, heteteket pedig feldobhatja egy romantikus program is. Ha nincs párod, munkahelyeden láthatsz meg valakit, aki azonnal megtetszik.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A héten minden az érzelmek körül foroghat. Párban és egyedülállóként is sikerek várhatnak a szerelemben. Ha kapcsolatban vagy, egy feszültségforrást remek kompromisszummal szüntettek meg, és egy halogatott kérdésben is dűlőre juthattok. Ha szingli vagy, jelölted vagy egy új hódoló felől biztató jelet kapsz. Zöld az út!

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki a tanácsodért folyamodhat a héten egy karrierrel összefüggő kérdésben. Pároddal olyan témában nyílhattok meg egymás előtt még jobban, amiről eddig nem sokat beszélgettetek. Viszonyotok ezáltal érik és erősödik. Ha nincs párod, olyan illető felől tapasztalhatsz jeleket, akire eddig nem tekintettél jelöltként.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Lelki támogatásodra lehet szüksége egy hozzád közel álló személynek. Ha nem is kéri, légy érzékeny a jelekre, és lásd meg, ki lehet ő. Pároddal a hét a humor jegyében telik, a szokásosnál is többet nevethettek. Ha nincs párod, érdemes lenne csajos estét szervezned hétvégére, mert felbukkanhat álmaid pasija.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Régi ismerősödbe botolhatsz. A találkozás különös véletlennek tűnhet, de nem az, hiszen semmi sincs véletlenül: oka lehet, hogy összefuttok. Pároddal nosztalgikus hangulatban lehettek a héten, megismerkedésetek helyszínére érdemes elmennetek. Szingli vagy? Az online ismerkedés hozhat sikereket.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Kiegyensúlyozott és pozitív lehetsz, amit a környezeted is észrevehet. Most az ellenkező nem képviselői közül is sokan szemet vethetnek rád. Párban ez okozhat némi féltékenységet, de egy-két őszinte szóval eloszlathatók a félelmek. Ha nincs párod, most jó esély van rá, hogy valaki randira hívjon. Lehet, hogy a nagy ő lesz?

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden brillírozhatsz a héten, amit feletteseid sem hagynak szó nélkül. Valószínűleg valamilyen formában meg is dicsérnek vagy jutalmaznak. Pároddal felerősödnek a szexuális energiák, így tüzes napok elébe nézhettek. Ha nincs párod, férfi legyen a talpán, aki ellen tud állni szexi kisugárzásodnak.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Füledbe juthat egy titok, de mindenképpen tartsd meg magadnak, legalább egy ideig: a dolog roppant kényes lehet az illetőnek, akivel kapcsolatos. Hamarosan lehetőséged nyílhat megbeszélni mással is a dolgot. Pároddal több időtök lehet kettesben, ami mélyít érzelmeiteken. Szingli vagy? Exed próbálkozhat újra.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Anyagi helyzetedet jó útra terelő tippet kaphatsz a napokban. Ez lehet szakmai vagy egy spórolási ötlet is. Pároddal egy utazás vágya merülhet fel, ami kellemes beszédtémát ad a hétre. Szingliként sok érdekes információt tudhatsz meg egy férfiról, aki nem közömbös számodra.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük