Heti horoszkóp szeptember 25-től október 1-ig: a Halak sikeres, a Kos szerencsés

Búcsúzik a szeptember! Vasárnap már az új hónapot köszöntjük. Vajon addig mi vár a jegyekre?

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig köszöntöttük még az őszt, máris első hava utolsó napjaihoz érünk. Vasárnap már az októbert üdvözölhetjük, addig azonban izgalmasabbnál izgalmasabb napok várnak ránk.

A munka, a szerelem és a pénz terén is lehetnek most változások, sokak mellé odaszegődik a szerencse, és sokak igyekezetét koronázza majd siker is. A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként pénzügyekben szerencsés heted lesz. Az őszi napsütés egészen elvarázsol és romantikus hangulatba hoz a héten. Pároddal több időt igényelsz kettesben, de ha ez nem is jön össze, az együtt töltött órák minősége kárpótol. Szingliként most erősebben vágysz egy párra, és Cupido meg is környékez ezen a héten.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként egy kis kihívással nézel szembe a héten, de ne aggódj, megfelelő magabiztossággal gond nékül boldogulsz majd. Pároddal egy kisebb kiruccanás kerül szóba, ami felvillanyoz titeket, és közös tervezgetésre ad alkalmat. Szingliként változás indul meg a szerelmi életedben, amit izgalommal élsz meg.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrek vagy? Örömhírt kapsz a héten egy régi jó barátodtól vagy rokonodtól. Mosolyod másokra is átragad, pozitív kisugárzásodnak hála mindenki keresi a társaságod. Pároddal egy korábbi vita végre megoldásra lel, és harmónia költözik életetekbe. Ha nincs párod, most válsz késszé egy új kapcsolatra.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha Rák a horoszkópod, egy jó lehetőség adódik, amit kár lenne kihagynod. Persze mindenképp légy megfontolt, hisz több lehetőséged is adódhat pár napon belül, és a jót fel kell ismerd közülük. Szingliként egy régi jelölted bukkan fel ismét életedben. Párban egy kis féltékenység jelzi nem múló szerelmeteket.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlán vagy? Több fontos elintéznivalód adódik a héten, de szerencsére nagyon hatékony és energikus vagy, ezért nem okoz gondot kézben tartani a dolgokat. Pároddal vitától mentes, jó hetetek lesz, harmóniában telnek a napok. Ha nincs párod, egyedül is remekül vagy, ám Cupido csak erre várt, készíti is nyilát.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként egy kisebb szívességet kérnek tőled a napokban, és nem sokkal ezután magad is erre szorulsz majd. A hét bebizonyítja számodra, hogy az igaz barátok mindig számíthatnak egymásra. Pároddal felerősödnek a szexuális energiák, szingliként pedig két új hódoló is legyeskedni kezd körülötted.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jegyed sikeres munkahetet ígér. Tele vagy ötletekkel, ügyességed pedig főnököd számára is szembetűnő lesz. Pároddal egyeztetnetek kell valamiben az álláspontotokat. Fontos a jó kommunikáció és a nyitottság. Szingliként férfiismerősöd bemutat barátjának, akivel azonnal egy hullámhosszra kerültök.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ha Skorpió vagy, a napokban többször is belefuthatsz olyan ajánlatokba, amelyek pénzben igazán megérnék számodra. Ha nincs párod, úgy érzed, egy kollégád vagy üzlettársad felől érkeznek feléd jelek. Kérdés, hogy nem csapnak-e be a receptoraid. Figyelj jól! Ha van párod, egy harmadik miatt aggodalmaskodhat. Nyugtasd meg!

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nyilas vagy? Ötletdús vagy a napokban, kreativitásod mind a munkában, mind a magánéletben tudod kamatoztatni. Pároddal egy örömteli hírt kapsz, ami mosolyt csal arcotokra egész héten. Ha nincs párod, lehet egy titkos hódolód. Vajon ki lehet ő? Nézz körbe és megsúgja a hatodik érzéket.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Energikus vagy, így ha sportolni szeretnél, kiváló alkalom elkezdened vagy rendszeresítened az életedben. Pároddal egy jövőbeni utazás merül fel, mely ugyan nem feltétlenül jön össze, de a tervezgetés, álmodozás remek pillanatokat hoz. Ha nincs párod, barátnőd utazni invitál, ahol akár egy új kapcsolat is várhat.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy rokonodtól vagy barátodtól kéretlen tanácsot kapsz, de később beláthatod, volt helye, és segített a jó irányt meglelned. Párban most elmélyültök egymás életében, még inkább, mint eddig. Többet tudtok meg a másikról, hála a sok időnek kettesben. Szingliként izgalmas flört veszi kezdetét.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy régen dédelgetett álmod sikerül most elérned, ha nem vagy rest egy végső hajrára: ha most próbálkozol, akkor végre révbe érhetsz. Ha kapcsolatban élsz, kedvesed a tanácsod kéri egy munkával kapcsolatos ügyben. Légy jelen teljes figyelmeddel! Ha nincs párod, útbaigazításért szólíthat le egy jóképű idegen.

Ezt is szeretjük