Heti horoszkóp szeptember 11-től 17-ig: a Szűz szerencsés, a Halak párra lelhet

Csodás napokkal folytatódik a szeptember: a szívügyek is jót ígérnek, és pozitív energiák segítik a dolgok kedvező alakulását.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre szebb színekkel gyönyörködtetnek bennünket a fák, és ahogy az ősz lassan elhódítja tőlünk a jó időt, sokakon úrrá lesz egyfajta merengős, romantikus gondolatokkal és érzelmekkel tarkított hangulat.

A napokban mindenki elégedett lehet, a sors fonalát szövögető pókok jó felé veszik az irányt: sokak útját szerencse kíséri, mások a szerelem terén számíthatnak fejleményekre.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Napjaidat beragyogja egy véletlen találkozás rég nem látott ismerősöddel. Korábban megszakadt kapcsolatotokban most új fejezet kezdődhet. Pároddal közös ötletetek támad, a részletek megtervezése még inkább összehoz. Szingliként férfibarátod felől kapsz jeleket, melyek vonzalmáról árulkodnak.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Több nagyon kedvező ajánlattal is szemben találod magad a héten, és nehéz lesz ellenállnod, hogy ne vásárolj meg mindent csak azért, mert olcsó. Most szükség lesz az akaraterődre. Pároddal felerősödnek köztetek az érzelmek és a szexuális energiák. Egyedülállóként új jelölt bukkan fel az életedben.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A héten sok körülötted zajló, téged nyomasztó esemény lel megoldásra, ráadásul a lehető legpozitívabb formában. Párkapcsolatodban most régen dédelgetett közös álmotok teljesülhet, ami mélyíti az érzelmeiteket. Ha egyedülálló vagy, egy valaha volt plátói szerelmed kereshet most fel téged.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként nagy meglepetésben részesülsz. Feltehetőleg egyik rokonod vagy közeli barátod is érintett lesz a dologban. Pároddal egy olyan élményben fogsz részesülni, melyben még egyikőtöknek sem volt része. Örök emlék lesz mindkettőtöknek. Egyedülállóként emlékezetes megismerkedés várható.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Örömhírben részesülsz. Munkahelyeden egy kisebb vitától eltekintve minden flottul megy. Kapcsolatodban most kiemelten fontossá válik az őszinteség. Párod véleményed kéri. Ha nincs párod, egy kéretlen udvarlót csak akkor tudsz leépíteni, ha kíméletlenül megvallod neki, nem akarsz tőle semmit.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Lépteid a héten szerencse kíséri, ami megnyilvánulhat a szerelmi életedben és a pénzügyeidben egyaránt. Abban érkezik, amiben jobban vágysz rá. Pároddal egy közös utazás gondolata merül fel. Jót tenne nektek a kikapcsolódás. Szingliként izgalmas üzenetet kapsz titkos rajongódtól.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Döntéshelyzet áll elő, melyben egy hozzád közel álló illető segíthet neked. Ha megfontolt vagy, döntésed jó lehet. Pároddal egy apró vita várható egy régi ügy kapcsán, de ezúttal tisztázódik is a dolog. Ha nincs párod, előző szakításodat végre kristálytisztán látod. Ez az első lépés egy új kapcsolat felé.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként hajlamos leszel túlköltekezni, ezért érdemes a bankkártyádat otthon hagyni, és csak egy fix összeggel elindulni reggelente. Pároddal a hét a humor jegyében telik vidáman, felszabadultan. Ha nincs párod, könnyedségeddel vonzod magadra egy helyes pasi figyelmét.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha Nyilas vagy, a napokban jó lehetőséged adódik a karrier terén. Alaposan fontold meg, hiszen akár életed egyik nagy esélyéről is lehet szó. Ha párban vagy, kedvesed egy reakciója kellemes csalódást okoz. Ha nincs párod, olyan férfi kezd neked udvarolni, akiről sosem hitted volna.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden most megcsillanthatod a hozzáértésed. Főnököd megbizonyosodik, hogy nélkülözhetetlen vagy a cégnél. Pároddal a romantika tetőfokára hág köztetek. Jó energiák járnak, legyetek sokat kettesben! Ha nincs párod, jelölteddel végre egy lépéssel közelebb sodor titeket a sors szele.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy barátnőd a segítségedre szorul. Noha apróságról van szó, sokat mélyül ezátal az irántad érzett szeretete és bizalma. Pároddal baráti körötökben várható nagyszerű program, egy-egy kettesben töltött este pedig lélekben maximálisan feltölt. Szingliként bemutatnak valakinek, aki azonnal szemet vet rád.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Most elégedett leszel pénzügyeiddel, szerelmi életed pedig lányregénybe illő módon alakul a héten. Párod bókok egész tengerével áraszt el. Szerelmetek erős, és most még nyitottabban tudtok érzelmeitekről beszélni. Szingliként az online ismerkedés rejt lehetőséget neked: a nagy ő is felbukkanhat.

Ezt is szeretjük