Heti horoszkóp szeptember 4-től 10-ig: a Skorpió váratlan fordulatra, az Oroszlán jó hírre számíthat

A következő hét több szempontból is ígéretes: mindent belengnek a pozitív energiák.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szeptember eleji napok nemcsak csodás, aranyló fényeket és lágy szellőt ígérnek, de sok-sok pozitív energiát is, melyek az élet különböző területein fogják éreztetni a hatásukat. Jó hírek, változások, újdonságok ígérkeznek az elkövetkezendő héten.

A heti horoszkóp részletes képet ad arról is, mi várható a szerelem terén szingliként vagy párban. Az őszi romantika sokak szívét megdobbantja a napokban.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként egy kisebb szívességre kérnek a héten, amit játszi könnyedséggel teljesíthetsz is. Mindennek tetejében az illető olyan hálás lesz, mintha sokkal komolyabb ügyről lenne szó. Pároddal egy korábbi konfliktus kerül rendezésre, és harmónia költözik a kapcsolatotokba. Egyedülálló vagy? Egy félreértés hozhat izgalmas megismerkedést.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Heted vidáman telik, hála annak a sok-sok pozitív energiának, ami most benned van. Tele vagy tervekkel, ötletekkel. Kreativitásod a munkában is megcsillan. Pároddal a hét a humor jegyében telik, vitáktól mentesen alakul. Ha nincs párod, ragyogásod felhívja valaki figyelmét rád. Az illető számodra sem lesz közömbös.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként egy rég elkallódott dolog kerül a kezedbe a héten, ami nemcsak örömet szerez, de nosztalgikus érzéseket is kelt benned. A róla való beszélgetés ugyancsak kellemesnek ígérkezik. Ha párban vagy, kedvesed és közted felpezsdül a szexualitás. Ha nincs párod, szexi kisugárzásodnak nem tud ellenállni egy újonnan a képbe kerülő pasi.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rákként a héten vigyázz a költségvetésedre, mert most hajlamos vagy a túlköltekezésre. Ha nem vigyázol, sajnos könnyen szívhatod majd a fogad hó vége felé. Pároddal egy kisebb kiruccanás van kilátásban, ami színt visz a hétbe. Ha nincs párod, egy barátnős program vagy kis utazás során izgalmas flört vár egy jóképű idegennel.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Nagyszerű hírek ígérkeznek a héten a számodra, mégpedig egy neked nagyon fontos dolog kapcsán. Megnyugvással tölt el, amit majd hallasz. Ami szerelmi életed illeti, szingliként a jelölteddel egy apró, de annál izgalmasabb előrelépés várható. Ha párban vagy, kedvesed és közted felvetődik egy nagyon izgalmas ötlet.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy rég nem látott ismerősöddel futsz össze a napokban, akivel, hála ennek a véletlennek, most új fejezet kezdődhet el a viszonyotokban. Pároddal - egy kisebb vitát leszámítva - minden remekül alakul, sőt, még egy kellemes meglepetés is vár titeket. Ha nincs párod, kedvenc szórakozóhelyeden szólít le a héten egy helyes pasi.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Munkahelyeden nagyon gördülékenyen megy minden a napokban, ezt kollégáid is észreveszik. Arra azonban vigyázz, hogy ne vállald túl magad. Pároddal több időt tölthettek családi, illetve baráti körben, ami mélyíti majd a viszonyokat. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerősén akad meg a szemed. Érdemes kicsit nyomozni, szingli-e!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Egy váratlan fordulat ígérkezik számodra a héten, mely a karrieredet érintheti majd nagyban a közeljövőben. Ez lehet egy ajánlat, de egy új ismeretség is. Párod és közted fellobban a láng, érzelmeitek a tetőfokára hágnak a héten. Ha nincs párod, most még erősebben vágyhatsz rá, hogy legyen, és nem is sokára elérkezik a szerelem.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Hatékony és energikus leszel a héten, ezért több mindennel végzel, mint azt előzetesen gondoltad volna. Nem is csoda, hogy hét végére elégedettség és nyugalom lesz úrrá rajta. Ha egyedülálló vagy, egyik régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Párban ez az illető okoz némi féltékenységet párodban, de ez is csak ragaszkodása bizonyítéka.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Ha Bak a jegyed, egy fontos feladattal bíznak meg a héten a munkahelyeden. Bár elsőre nehéznek tűnhet, ha bízol magadban, sikered lehet. Pároddal közösen segítetek valakinek a héten, és újfent bebizonyosodik, milyen jól működtök együtt. Ha nincs párod, egy kollégád részéről tapasztalhatsz jeleket: vajon jól érzed?

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A napokban egy örömteli hír vár rád, melyet egy hozzád közel álló barát vagy rokon mond majd neked. Az örömhír bearanyozza a heted, és jókedvűen telnek napjaid. Pároddal egy közös kaland erősíti meg a kapcsolatotokat, és ad maradandó emléket. Szingliként egy kalandos megismerkedés vár a napokban egy jó humorú illetővel.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként szerencsés heted lesz, ami a pénzügyeket illeti. Valamihez olcsóbban juthatsz, vagy nagyobb összeget kapsz kézhez. A költekezéssel csak óvatosan, hiszen a hó vége is el fog érkezni egyszer. Pároddal egy kisebb félreértés nagy nevetésbe fullad a napokban, egyedül pedig egyik exedbe botlasz, emellett új hódoló kerül a láthatárra.

Ezt is szeretjük