Heti horoszkóp augusztus 28-tól szeptember 3-ig: szerelmi fordulat a Skorpiónak, siker a Kosnak

Remek napokkal búcsúzik az augusztus, és még szebbekkel érkezik a szeptember.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, de igaz - magunk mögött hagyjuk lassan a nyarat. Augusztus utolsó napjai méltó koronája lehetnek az elmúlt három hónapnak. A beköszöntő szeptember pedig sok-sok pozitív eseményt tartogat.

Jót a szerelemben és jót a munkában is - derűlátón tekinthetünk hát a hét elébe. A horoszkóp részletes előrejelzést ad a következő napokra.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Bár kis sajnálkozással tekintesz a múló nyárra, a hét pozitív eseményei feledtetik veled mindezt. Munkádban ugyanis siker vár. A napokban kiemelkedően jól haladsz a neked szánt feladatokkal, a főnököd elismeri munkádat. Pároddal közös meglepetés ér titeket, egyedülállóként pedig régi jelöltedbe botlasz: újra fellobbanhat benned a régi vonzalom.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nagy várakozással tekinthetsz az őszre. Kíváncsiságod nem véletlen: érzed, a változás, a közelgő jó benne van levegőben. Szingliként jó eséllyel láthatárra kerül egy új szerelem. Ha párban vagy, most sokkal közelebb érzitek magatokat egymáshoz. Szerelmi életed harmonikus és boldog.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Ikrekként egy olyan feladat elé nézel, amiben még nincs gyakorlatod. Főnököd értékeli pozitív hozzáállásod, de magad is észreveszed, hogy ha bízol magadban, akkor siker vár. Szingliként egy munkatársad felől tapasztalsz félreérthetetlen jeleket. Könnyen lehet, hogy nem tévedsz! Pároddal kis féltékenység bizonyítja lángoló szerelmeteket.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ha Rák a jegyed, ez a hét kiválóan alkalmas elkezdened vagy komolyabb szintre helyezned a sportolást. Most megvan hozzá a lendületed, az ősz elébe tekintve új időszakot látsz kirajzolódni magad előtt. Pároddal kilátásba kerül egy közös utazás vagy kiruccanás. Szingliként ugyancsak, és az az út forró flörtöt tartogat.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként különleges élményt tartogat neked a búcsúzó augusztus, melyre talán még nagymamaként is emlékszel majd. A vidám élmény színfoltként íródik emlékezetedbe. Pároddal most a humor kerül fókuszba, sokkal többet nevettek a szokásosnál. Egyedülállóként poénjaiddal hívod fel magadra egy helyes pasi figyelmét.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki szívességet kér tőled a napokban. Bár nem lesz egyszerű beiktatni a feladataid közé, mégis sikerülhet, és ezért az illető nagyon hálás lesz neked. Pároddal anyagi természetű nézeteltérésetek támad, de mivel jó köztetek a kommunikáció, hamar elillan. Egyedülállóként egy régi ismerős bukkan fel, és hív randira.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha Mérleg a jegyed, sok tennivaló ígérkezik a munkahelyeden a nyárzáró napokra, de hála energikusságodnak, mindennel játszi könnyedséggel boldogulsz. Pároddal őszi programot tervezgettek, ami megszínesíti a hetet. Egyedülállóként barátnőd által megismersz egy jóképű férfit: akár össze is hozhatnak vele!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Skorpióként nosztalgiával tekintesz vissza a már-már mögötted hagyott nyárra. Ne aggódj, szeptember eleje is igazán jó időszak lehet, főleg szerelmi téren. Lásd meg az ősz kínálkozó szépségeit és lehetőségeit! Szerelmi életed meglepő fordulatot tartogat, amit, ha nyitott szemmel jársz, nem lesz nehéz észrevenned.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nincs az a feladat, amivel ne boldogulnál akár a munkahelyeden, akár otthon. Mindennel gördülékenyen haladsz, és ez annak köszönhető, hogy pozitív vagy, és lendületes. A nyár fantasztikusan feltöltött, és várakozással nézel az ősz elébe. Ami a szerelmet illeti, új fejezet kezdődik az életedben: boldogabb.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Nincs ínyedre, hogy itt az augusztus vége, de ne aggódj, lesz még nyár! A romantikus őszben is remekül fogod érezni magad. Ehhez hozzájárul, hogy a napokban jó ajánlatot vagy lehetőséget kapsz a karrieredre nézve. Párban felerősödnek a szexuális energiák, egyedül pedig le sem tudod vakarni magadról az ostromlókat.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Ha Vízöntő vagy, egy barátnőd vagy rokonod a támogatásodra szorul a héten. Bár a nyár vége itt van, jókedved mégis töretlen, így sok pozitív energiát adhatsz neki. Pároddal a héten egy felmerülő problémát gördülékenyen sikerül megoldanotok. Szingliként egy helyes pasi segítségért szólít le.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halak jegyed szerencsét hoz neked a héten. Bármihez is nyúlsz, bármibe fogsz is, szerencse kísér, így aztán sikert sikerre halmozol egészen vasárnapig. Pároddal újító és játékos kedvetekben lesztek a hálószobában, ami új színt visz kapcsolatotokba. Egyedülállóként kisugárzásodnak nem tud ellenállni egy jóképű idegen.

Ezt is szeretjük